Hatalmas változásokat hozhat az életünkbe a mai telihold

Forrás: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo -
telihold spiritualitás változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek hajnalban tetőzik a telihold. Hogy milyen hatása van ennek spirituális szempontból? Eláruljuk!

Bár a gondolatainkat lassan már az ünnepi készülődés és a bevásárlás fogja kitölteni, érdemes néhány szót ejtenünk a pénteki teliholdról. A Refinery29 szerint ez a különleges jelenség most nagy változásokat hozhat az életünkbe.

A portál azt írja, a mostani telihold azért is különleges, mert spirituálisan összekapcsolódik a személyiségünket illető változásokkal és a régi dolgok elengedésével.

Jön a telihold Forrás: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Persze a változás mindig egy hosszú folyamat, de lehetséges, hogy hamarosan mégis megtörténik velünk. A telihold pont arra jó, hogy felkészüljünk erre, elhatározzuk magunkat, átgondoljuk a jövőbeli terveinket, céljainkat, valamint kizárjuk az életünkből azt, ami hátráltat bennünket.

Ez egy remek alkalom lehet egy új kezdethez, szabaduljunk meg a stressztől, a bánattól és a negatív gondolatoktól.

A tulajdonos állítja, édesanyja szelleme rendszeresen megjelenik fodrászszalonjábanhttp://www.life.hu/news/20181122-a-tulajdonos-allitja-edesanyja-szelleme-rendszeresen-megjelenik-fodraszszalonjaban.htmlEgy brit nő állítja, fodrászszalonjába rendszeresen visszatér édesanyja szelleme. Felvétele is van róla. NewsOrigoKiss Tibor, a Quimby zenekar frontembere ismerte a kaliforniai tűzvész magyar áldozatáthttp://www.life.hu/news/20181121-kiss-tibor-a-quimby-zenekar-frontembere-ismerte-a-kaliforniai-tuzvesz-magyar-aldozatat.htmlTűzvész pusztít november eleje óta Kaliforniában, a tragédiának pedig magyar áldozata is van. Mint kiderült, a fiatal lányt a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor is ismerte. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoEz volt az emberiség történetének legrosszabb időszakahttp://www.life.hu/news/20181121-ez-volt-az-emberiseg-tortenetenek-legrosszabb-idoszaka.htmlKiderült, melyik volt az emberiség történetének legrosszabb időszaka. Minden sötétségbe borult. NewsOrigoNagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigoDr. Brodmann szerint VV Fanni hogylétéről érdeklődött másnap B. László a lakóparkbanhttp://www.life.hu/news/20181121-dr-brodmann-szerint-vv-fanni-hogyleterol-erdeklodott-masnap-b-laszlo-a-lakoparkban.htmlDr. Brodmann Péter türelmetlenül várja a bíróság visszajelzését VV Fanni elrablója ügyében. A véres kötélen ugyanis nem találták meg a férfi DNS-ét, így az ügyből való kizárása mára nem indokolt. Már hetekkel ezelőtt kérelmezte, hogy helyezzék vissza a védőszerepbe. News--Fénygömböket vett videóra a háza fölött egy amerikai nőhttp://www.life.hu/news/20181120-fenygomboket-vett-videora-haza-folott-egy-amerikai-no.htmlAz amerikai Oregon egyik álmos kisvárosában felkavarta az állóvizet egy furcsa jelenség: érdekes fénygömbök jelentek meg egy nő háza felett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.