VV Fanni-ügy: a rendőrség lezárta a nyomozást

Forrás: RTL Sajtóklub -
rendőrség lezárás nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb információk szerint a rendőrség befejezte a nyomozást VV Fanni ügyében: a lány édesanyját már tájékoztatták is a fejleményekről. 

Egy évvel ezelőtt, november 20-án tűnt el Novozánszki Fanni. Sajnos nem sokáig keresték eltűntként a lányt, a rendőrség néhány héttel később már azt közölte a családtagokkal, hogy Fanni meghalt. Nagyon hamar lett gyanúsítottja az ügynek, B. László a lány feltételezett gyilkosa, de a férfi tagadja, hogy megölte volna. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A hírek szerint a rendőrség befejezte a nyomozást, és hamarosan bejelentik, hogy lezárták az ügyet

– tudta meg a Lokál.

Lezárták VV Fanni ügyét Forrás: RTL Sajtóklub

A sértett édesanyját már értesítette a rendőrség, jövő héten iratbetekintésre kell bemennie a rendőrségre, hogy hivatalosan is közöljék vele a nyomozás lezárásának tényét” – nyilatkozta dr. Lichy József, B. László ügyvédje. A lap szerint a nyomozás során sem bűnsegédet, sem bűntársat nem találtak, így B. László az egyedüli gyanúsítottja az ügynek. A férfinak ráadásul nemcsak emberölés miatt kell felelnie, de számviteli bűncselekmények miatt is folyik ellene eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.