Zimány Linda készen áll a komoly kapcsolatra: nem számít az igazi anyagi helyzete

Forrás: Facebook/Zimány Linda -
igazi anyagi helyzet Zimány Linda kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda szerint egyre nehezebb társra találni, pedig ő már készen áll a komoly kapcsolatra.

Zimány Linda nehezen talál rá élete párjára, már az ismerkedés is gondot okoz, hiszen kerüli a társkereső oldalakat, viszont a baráti társasága évek óta ugyanaz, így nem egyszerű új emberekkel találkoznia, de nem adja fel, bár igen magányosnak érzi magát.

Zimány Linda magányos Forrás: Facebook/Zimány Linda

„Egy ideje magányosnak érzem magam, sokáig nem álltam készen egy új kapcsolatra. Most már igen. Igyekszem nyitott szemmel járni” – mondta a HOT! Magazinnak Linda.

Ha megtalálom az igazit, nem számít az anyagi helyzete

ValóVilág 9: VV Vivi szén-monoxid-mérgezést kapott gyerekként, újra kellett élesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20181122-vv-vivi-szenmonoxidmergezest-kapott-gyerekkent-ujra-kellett-eleszteni.htmlHalálközeli élményeiket osztották meg egymással a villalakók, ekkor árulta el Vivi, hogy egyszer őt a halálból hozták vissza: gyerekként szén-monoxid-mérgezést kapott. TV + SztárokOrigoValóVilág9: VV Zsuzsu és VV Csoki durván egymásnak estek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-valovilag9-vv-zsuzsu-es-vv-csoki-durvan-egymasnak-estek-video.htmlEgyre jobban kiéleződnek a viták a luxusbörtönben: ezúttal Csoki és Zsuzsu estek egymásnak. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a saját főnöke akar lenni: új karrierre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-liptai-claudia-a-sajat-fonoke-akar-lenni-uj-karrierre-vagyik.htmlLiptai Claudia évtizedek óta a televíziók képernyőjén szerepel és mint mondja, számára a színház és a tévé szerelem. Ám azt érzi, váltania kell. TV + SztárokOrigoÍme Baukó Éva randitippjeihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ime-bauko-eva-randitippjei.htmlA sikeres randizás és udvarlás titkaiba akarta beavatni a fiatalokat Baukó Éva, a BeleValó Világ műsorvezetője. Többször a kamerába ordította, hogy "Ne hazudj!", talán ez lehet a legfőbb szabály. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy fiai az X-Faktor miatt kaptak összehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-zambo-jimmy-fiai-az-xfaktor-miatt-kaptak-ossze.htmlNem énekelhette el a Ricky and the Drunken Sailors az X-Faktorban Zámbó Jimmy egyik dalát a család engedélye híján. Pintér Tibor a Sztárban sztár című műsorban igen. Az elhunyt énekes két fia, Krisztián és Adrián a Facebookon kapott össze a téma kapcsán. TV + SztárokOrigoPapp Gergő ezért került le a képernyőről három évrehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-papp-gergo-ezert-kerult-le-a-kepernyorol-harom-evre.htmlPapp Gergő élete egyik legkellemetlenebb emlékéről mesélt a ma reggeli tévéműsorban. Elárulta, riporterként milyen baki kellett ahhoz, hogy három évre eltiltsák. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.