Diana és Károly kapcsolatáról már mindenki tudja, hogy rengeteg áldozatot követelt mindkét féltől, és a legkevésbé sem voltak boldogok. A herceg Kamillát szerette, Diana pedig tudta, hogy ő sosem lesz első a férje életében. Már a nászútjukon kiütközött, hogy a házasok élete nem lesz egyszerű. Íme, néhány dolog, amit biztosan nem tudtál Diana és Károly mézesheteiről.

Diana még mindig dühös volt Míg a legtöbb ember a nászúton teljességgel biztos abban, hogy a partnere szerelmes belé, Diana nem volt erről meggyőződve, sőt. Ha nem lett volna elég az a feszültség, amit Kamilla okozott, még egy interjú is bosszantotta a hercegnét. Eljegyzésük bejelentésekor ugyanis egy riporter megkérdezte tőlük, hogy szerelmesek-e egymásba. Diana határozott igennel válaszolt, Károly pedig ezzel kommentálta: bármit is jelentsen a szerelem. Egy frissen eljegyzett nő nem éppen erről a válaszról álmodik, és Dianát ez még a nászúton is zavarta.

Diana és Károly már az esküvőjük után gondokkal küzdöttekForrás: Getty Images/WireImage/Anwar Hussein

Károly folyton Kamillát hívogatta Szép is az a nászút, amelyen a férj nem a feleségét figyeli, hanem azt, mikor lehet tőle távol, hogy felhívhasson egy másik nőt. Károly pedig pont ezt tette, amikor csak lehetősége volt rá, telefonált Kamillának.

Nem volt élvezetes az első éjszakájuk „Az első éjszaka nem volt különleges” – ezt mondta Károly egy barátjának. „Kellemes volt, de Diana fájdalmasan naiv” – tette hozzá a herceg, ám Diana sem volt elragadtatva: állítólag élete legrosszabb éjszakájának nevezte.

Károly Kamillától kapott ékszereket viselt Ha az nem lett volna elég, hogy Károly folyton Kamillát hívogatta, és az első éjszakájuk sem volt jó élmény, a herceg mindezekre még rátett egy lapáttal, hogy biztosan ne lehessen örömteli a nászútjuk: Kamillától kapott ékszereket viselt – írja a Reader's Digest. Ráadásul a herceg nem is titkolta el, hogy kitől származnak az ajándékok...