A 29 éves Kai Hung tajvani szerzetest kedden vették őrizetbe. A férfi bedrogozva tartott homoerotikus orgiákat, ezekről pedig videót is készített. A rajtaütéskor több terhelő bizonyíték is előkerült. 

Nem rejtette véka alá vágyait a 29 éves tajvani szerzetes, Kai Hung, akit kedden tartóztattak le a rendőrök. A férfi rendszeresen tartott homoerotikus orgiákat drogok hatása alatt. Ezeket videóra is vette, arról pedig semmit nem tudni, hogy a felvételeken szereplők ehhez hozzájárultak-e. 

A helyi rendőrség és ügyészség emberei a Toufen városában található templom egyik szobájában bukkantak rá, miután sikerült átjutniuk az őket akadályozó szerzeteseken – írja a 24.hu a helyi sajtóra hivatkozva. 

A szobában számos terhelő bizonyítékot találtak, például amfetamintablettát, pipákat, afrodiziákumokat, óvszereket és egy síkosítóval teli szenteltvizes üveget. A szerzetes beismerte a droghasználatot és a szexvideók készítését is. Kai Hung állítólag ígéretes pálya elé nézett az egyházban, azután kezdett furcsán viselkedni, hogy mestere elhunyt.