Stahl Judit 50 éves lett

Forrás: TV2 -
tévés 50 éves híradós Stahl Judit születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 éves lett Stahl Judit. A népszerű tévés rengeteget változott karrierje kezdete óta, de ma talán még szebb, mint valaha.

Stahl Judit 1997-ben tűnt fel a TV2 képernyőjén. Hosszú évekig híradózott, és népszerűsége azután sem csökkent, hogy egy egészen új területen csillogtatta meg tudását. Immár saját főzős műsorai vannak, emellett több szakácskönyvet is megjelentetett.

Munkája mellett családi élete is kiegyensúlyozott, van egy gyönyörű lánya: Hanna immár tinédzserré cseperedett.

A tévés most ünnepli 50. születésnapját, és még ma is nagyon csinos, fiatalos.

Mutatjuk, mennyit változott a karrierje kezdete óta!

A TV2 híradósaként 1997-ben:

Stahl Judit évekig vezette a TV2 Tények című műsorát Forrás: TV2

És egy idei szelfi:

Állítják, ikreket várhat Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20181126-allitjak-ikreket-varhat-meghan-markle.htmlFeltételezések szerint ikreket várhat Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Heidi Klum félmeztelenül napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-heidi-klum-felmeztelenul-napozott.htmlHeidi Klum fotójával igyekszik napsütést és forróságot varázsolni mindenhová, és sikerül is neki, ugyanis félmeztelenül pózol a képén. TV + Sztárok--Így viseli a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor csapata, a Stolen Beathttp://www.life.hu/sztarok/20181126-igy-viseli-a-hirtelen-jott-nepszeruseget-az-x-faktor-csapata-stolen-beat.htmlHa a közösségi média eléréseket nézzük, az idei X-Faktor legnépszerűbb csapata kétségkívül a Stolen Beat. A 15 éves zenészekből álló duó énekese, Bence interjút adott a Life.hu-nak arról, hogyan élik meg ezt a hihetetlen népszerűséget és a tinik rajongását. TV + SztárokOrigoKórházba került Liptai Claudia kisfia: nem vesz részt ma a Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181125--korhazba-kerult-liptai-claudia-kisfia-marci-nem-vesz-reszt-ma-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban Sztár mai adásában a négy zsűritag helyett csak hárman vannak a stúdióban. TV + SztárokOrigo X-Faktor: ByeAlexnek nem jött be Szekér Gergő produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20181125--xfaktor-byealexnek-nem-jott-be-szeker-gergo-produkcioja.htmlAlex kifejezetten nem szerette Gergő produkcióját, viszont azt is érezte, hogy végre átjött: Gergő jó fej. TV + SztárokOrigo Sztárok, akiknek nem tudjuk az igazi nevét: Nicolas Cage és Stevie Wonder sem ezzel a névvel születetthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-sztarok-akiknek-nem-tudjuk-az-igazi-nevet-nicolas-cage-stevie-wonder.htmlAzt hihetnénk, nincs olyan, amit ne tudnánk a legnagyobb sztárokról, hiszen az életük egy nyitott könyv, pedig sokszor a legalapvetőbb dolog marad titokban, vagyis a nevük. Rengetegen ugyanis nem az anyakönyvezett nevükön híresültek el, hanem becenevüket használják, vagy művésznevet kreáltak maguknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.