Először VV Radiccsal majd VV Krisztiánnal bonyolódott viszonyba a ValóVilág 9 villájában VV Vivien, aki a beköltözéskor hangsúlyozta: 2 éve él párkapcsolatban, már el is jegyezték. Most egy vlogbejegyzésben adott magyarázatot a történtekre és arra, hogy valójában milyen is volt a viszonya a vőlegényével. 

Radics kiesése után hisztériás rohamot kapott Vivien a ValóVilág 9 villájában. A két játékos szexuális kapcsolatba bonyolódott a bent töltött néhány nap alatt. Ám a férfi távozása után sem hagyta magát parlagon heverni a villalakó, most már Krisztiánnal vetettek szemet egymásra

Ennek kapcsán úgy érezte, közölnie kell a nézőkkel, milyen volt a viszonya a vőlegényével a beköltözése előtt, hiszen az első, amit elárult magáról a játék kezdetén, hogy két éve él párkapcsolatban. 

Mint mondta: párjával már többször megpróbáltak szakítani, de végül újra keresték egymás társaságát. Megbeszélték, hogy ha a lány kijön a villából, még egyszer utoljára megpróbálják a se veled, se néküled kapcsolatot. „Én itt bent jöttem rá, hogy ez nem fog menni, és hogy sokkal jobb lesz neki, ha én elengedem az ő kezét, és végre boldog lehet” – fogalmazott Vivien. Azt is hozzátette: jó érzés számára, hogy újra törődnek vele.