A legbátrabb páros Berki Mazsi gyermekkor trauma Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián egy gyerekkori trauma miatt nem akart részt venni A legbátrabb páros egyik játékán.

A legbátrabb páros új évadában a pároknak ismét teljesíteniük kellett a tüzes kihívást: a játékosoknak égő fáklyával kellett felgyújtaniuk egymást. Berki Krisztián annyira megijedt a feladattól, hogy csaknem feladta a küzdelmet. Kiderült, nyomós oka volt rá, egy gyerekkori trauma kísérti a mai napig.

Öt- vagy hatéves lehettem, amikor a nagymamámat látogattuk meg. A felnőttek a konyhában voltak, én pedig a szobában. Édesanyám már akkor is dohányzott, és az egyik öngyújtóját bent hagyta, én pedig játszani kezdtem a tűzzel és az asztalon lévő karácsonyi díszekkel. Kíváncsiságból meggyújtottam az egyik kis vattapamacsot, amiről a tűz átterjedt az egyik díszre. Felkaptam, de már annyira olvadt volt, hogy szinte csontig lemarta az ujjamat. Egy pillanat alatt az asztal is lángolni kezdett. Akkor rohantam ki a szüleimhez, hogy történt valami baj, de nem tudom, hogyan oltsam el” – magyarázta a Blikknek.

Berki Krisztiánt egy gyerekkori trauma kísérti Forrás: Facebook/Berki Kirsztián

A felelősséget azonban a mai napig áthárítja az édesanyjára, úgy véli, az ő hibája minden, hiszen ő hagyta szem előtt az öngyújtót...

Bár most már nevetek rajta, hogy akkor is áthárítottam a felelősséget, tényleg azt gondolom, nem az én hibám volt. Ahogy a dohányosok, anyukám is mindig szem előtt hagyta a cigijét és a gyújtóját is, ezért az ő hibája. Azt szeretném, hogy a cigi és az alkohol is legyen olyan drága, hogy senki ne tudjon venni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.