Károly herceg lány Diana hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meglehetősen vicces összeesküvés-elmélettel állt elő egy külföldi portál: azt írják, Diana hercegnőnek és Károlynak született egy lánya, ám erről ők maguk sem tudtak.

Hajmeresztő történettel állt elő a Globe című lap: állítják, Dianának van egy lánya is, de erről maga a hercegnő sem tudott.

Azt írják, Dianát annak idején, mielőtt férjhez ment volna Károlyhoz, a királyi család arra kötelezte, hogy menjen el nőgyógyászhoz, és vizsgáltassa ki magát, termékeny-e. A leendő hercegnő eleget is tett a kérésnek.

Az egyik orvos - nem tudni, milyen megfontolásból – a vizsgálat során kilopott a hercegnőből egy megtermékenyített petesejtet, amelyet aztán a saját feleségébe be is ültetett. A szőke hajú Sarah így született meg 1981-ben. Erről még maga a hercegnő sem tudott.

A lányról az oldal fotót is közölt (a valódisága erősen megkérdőjelezhető), és azt írták, amikor Sarah rádöbbent arra, hogy benne is nemesi vér csörgedezik, felkereste a királyi családot, ám ők hallani sem akartak róla.

Csórics Balázs A legbátrabb páros forgatása után kérte meg kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-csorics-balazs-a-legbatrabb-paros-forgatasa-alatt-utan-kerte-meg-kedvese-kezet.htmlA legbátrabb páros című műsor forgatása után kérte meg kedvese, Adri kezét Csórics Balázs. A romantikus pillanat részleteit is elárulták. TV + Sztárok--Ezért nem tudunk 5 éve semmit Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-ezert-nem-tudunk-5-eve-semmit-michael-schumacher-allapotarol.htmlSabine Kehm elárulta, miért nem ad ki a család semmiféle információt Michael Schumacher állapotáról. TV + Sztárok--Katalin hercegné sírva fakadt Harry és Meghan költözése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181128--katalin-hercegne-sirva-fakadt-harry-es-meghan-koltozese-miatt.htmlKatalin hercegnő a hírek szerint elsírta magát, amikor megtudta, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem a Kensington-palotában fog lakni. TV + Sztárok--Berki Krisztián a pucér Aurelióról posztolt fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-berki-krisztian-a-pucer-aureliorol-posztolt-fotot.htmlBerki Krisztián pucér fotót töltött fel Aurelióról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoHalálfélelem lett úrrá A legbátrabb páros forgatásán Csórics Balázs kedvesénhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-halalfelelem-lett-urra-a-legbatrabb-paros-forgatasan-csorics-balazs-kedvesen.htmlRettegést töltötte el Csórics Balázst, amikor kedvesét A legbátrabb páros című műsor forgatásán meg kellett gyújtani. Adri a feladat teljesítése közben a földre vetette magát, halálfélelem lett úrrá rajta. TV + SztárokOrigoBódi Sylvit beválogatták a Playboy ikonikus szépségei közéhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-bodi-sylvit-bevalogattak-a-playboy-iskonikus-szepsegei-koze.htmlNagy megtiszteltetés érte Bódi Sylvit. A modellt ugyanis beválogatta a Playboy magazin a 65 ikonikus szépséget felvonultató listába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.