Egy 11 éves kislány kimentette négy testvérét egy égő házból

Forrás: MTI/EPA/ANA-MPA/Alexandrosz Vlahosz -
ház életmentés kislány égő ház mentés tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Füstszagot érzett egyik éjjel egy 11 éves ukrajnai kislány, aki azonnal felkelt, és kimenekítette az égő házból a négy testvérét. Később a szomszédok is a segítségükre siettek.

Hivatalos ügyben el kellett utazniuk a szülőknek, így az egyik idős rokonra bízták négy gyermeküket az ukrajnai Gyertyánligeten. A 11 éves kislány az éjszaka füstszagra ébredt, majd azonnal kimenekítette a négy testvérét - írja a Kárpátinfóra hivatkozva a Blikk.

Nem sokkal később a szomszédok is a segítségükre siettek, az idős rokont ők mentették meg a tragédiától. A tűz okát még vizsgálják.

Égő házból menekült a család (Képünk illusztráció) Forrás: MTI/EPA/ANA-MPA/Alexandrosz Vlahosz

Majdnem megdőlt a hidegrekord Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20181129-majdnem-megdolt-a-hidegrekord-nograd-megyeben.htmlNagyon hideg reggelre ébredtünk, főként a Nógrád megyében élők: majdnem rekord dőlt.News--Így él most az elsodort olaszliszkai lányhttp://www.life.hu/news/20181129-igy-el-most-az-elsodort-olaszliszkai-lany.htmlFelnőtt és családot alapított H. Kitti, az az olaszliszkai lány, akit gyermekként elsodort autóval egy tanár, akit aztán a rokonok megöltek. News--Óbudai cukrászdát záratott be a Nébih vállalhatatlan állapotok miatt: videóhttp://www.life.hu/news/20181128-obudai-cukraszdat-zaratott-be-a-nebih-vallalhatatlan-allapotok-miatt-video.htmlMűszaki, higiéniai és élelmiszer-biztonsági problémák miatt azonnali hatállyal felfüggesztette egy óbudai cukrászda működését a Nébih. A műhelyben horror állapotok uralkodtak, senki nem fogyasztaná szívesen, ami itt készült. News--Az egyformára plasztikázott ikrek megbánták a műtétekethttp://www.life.hu/news/20181128-az-egyformara-plasztikazott-ikrek-megbantak-a-muteteket.htmlSzinte a fél világ ismeri Anna és Lucy DeCinque-et, azokat az ikreket, akik teljesen egyformára plasztikáztatták magukat. Most arról nyilatkoztak, hogy a közösségi média hatására teljesen megbánták az egészet. News--Egy 213 méteres aszteroida néhány éven belül akár a Földet is elérhetihttp://www.life.hu/news/20181128-egy-213-meteres-aszteroida-nehany-even-belul-akar-a-foldet-is-elerheti.htmlA 2018 LF16 nevű aszteroidát idén júniusban figyelték meg. A csillagászok szerint 62 potenciális pályán mozoghat a 213 méteres égitest, amely akár a Földet is elérheti. NewsOrigoKiirthatja a banánt egy veszélyes gombatörzshttp://www.life.hu/news/20181128-kiirthatja-a-banant-egy-veszelyes-gombatorzs.htmlElőfordulhat, hogy egy gombatörzs hamarosan kiirtja a banánt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.