Időjárás: hideg hétvége jön

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
időjárás fagy előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fagyos reggelre ébredhettünk ma, de hétvégétől enyhülés kezdődik.

Az ősz legfagyosabb reggelére ébredhettünk ma, az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint Zabarban -12,1 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet. Úgy tűnik, a következő napokban hasonló időjárás várható, de a jövő héten megérkezik az enyhülés.

A hétvégén még hideg lesz, de a jövő héten enyhülés érkezik Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Köpönyeg előrejelzése szerint a hét utolsó munkanapján változóan felhős időre számíthatunk, napközben nyugat felől felhősödéssel. Estig csapadék nem valószínű. Reggel -10 és -3, délután +2 és -3 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton a Dunántúlon erősen felhős vagy borult lesz az ég, és szórványosan alakul ki kisebb havazás, hószállingózás. Keleten kevesebb felhő lesz az égen, csapadék sem várható. Marad a hideg, téli idő. Vasárnap erősen felhős, párás időre van kilátás. Estétől vegyes halmazállapotú csapadék esélyes. A déli szél egyre jobban megélénkül. Északkeleten még egész nap fagyhat, nyugaton +5, +6 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Hétfőtől további, jelentős enyhülés valószínű: a hőmérséklet egyre nagyobb területen emelkedik +10 fok fölé. Eső, szitálás többször előfordul, sőt eleinte északkeleten ónos eső is kialakul.

Majdnem megdőlt a hidegrekord Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20181129-majdnem-megdolt-a-hidegrekord-nograd-megyeben.htmlNagyon hideg reggelre ébredtünk, főként a Nógrád megyében élők: majdnem rekord dőlt.News--Így él most az elsodort olaszliszkai lányhttp://www.life.hu/news/20181129-igy-el-most-az-elsodort-olaszliszkai-lany.htmlFelnőtt és családot alapított H. Kitti, az az olaszliszkai lány, akit gyermekként elsodort autóval egy tanár, akit aztán a rokonok megöltek. News--Óbudai cukrászdát záratott be a Nébih vállalhatatlan állapotok miatt: videóhttp://www.life.hu/news/20181128-obudai-cukraszdat-zaratott-be-a-nebih-vallalhatatlan-allapotok-miatt-video.htmlMűszaki, higiéniai és élelmiszer-biztonsági problémák miatt azonnali hatállyal felfüggesztette egy óbudai cukrászda működését a Nébih. A műhelyben horror állapotok uralkodtak, senki nem fogyasztaná szívesen, ami itt készült. News--Az egyformára plasztikázott ikrek megbánták a műtétekethttp://www.life.hu/news/20181128-az-egyformara-plasztikazott-ikrek-megbantak-a-muteteket.htmlSzinte a fél világ ismeri Anna és Lucy DeCinque-et, azokat az ikreket, akik teljesen egyformára plasztikáztatták magukat. Most arról nyilatkoztak, hogy a közösségi média hatására teljesen megbánták az egészet. News--Gyászol a Videoton: elhunyt a klub legendás csapatorvosahttp://www.life.hu/news/20181127-gyaszol-a-videoton-elhunyt-a-klub-legendas-csapatorvosa.htmlGyászol a Videoton: 83 éves korában elhunyt egykori csapatorvosuk, dr. Horváth Lajos. News--Amanda Liberty leszbikus kapcsolatban él a csillárjával, tudja, ő az igazihttp://www.life.hu/news/20181126-amanda-liberty-leszbikus-kapcsolatban-el-a-csillarjaval-tudja-o-az-igazi.htmlKülönös szexuális vonzalmat érez bizonyos tárgyak iránt a 33 éves brit Amanda Liberty. Nemrégiben még nyitott leszbikus kapcsolatban élt 24 csillárjával, ám most megtalálta az igazit. A 90 éves antik csillárt Németországból rendelte meg. Ahogy meglátta, érezte, már el tudja kötelezni magát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.