VV Radics sértettségében nagyon túllőtt a célon: egy azóta törölt videóban vádolta csalással az RTL Klubot, Puskás Petit pedig durva szavakkal illette, ahogy a csatorna egyéb munkatársait is. Perre számíthat. 

Nyilvánvaló, hogy VV Radics nem tud veszíteni. Ahelyett, hogy emelt fővel távozott volna a villából, még most is a kiesése miatt szomorkodik, és durva vádakkal illeti az RTL Klubot a műsorvezetőkkel együtt. Radics egy azóta törölt YouTube-videóban azt sejteti, hogy a játék nem tisztességesen zajlik, csalásra épül, és a nézők feleslegesen szavaznak.

VV Radics nem tudja túltenni magát a kiesésénForrás: RTL II

Természetesen az RTL Klub is válaszolt a kiesett játékos állításaira, és pert helyeztek kilátásba. „Nagyon szomorú és kiábrándító, ha valaki másokban keresi a felelősséget saját tévedései és hibái okán, csalást kiáltva, vádaskodva. A videóban számos hamis állítás és rágalom hangzik el. Ezek kapcsán megfontolás tárgyává tesszük a jogi lépéseket.  Ahogyan az RTL, úgy a nézők sem tudtak azonosulni azzal az alpári stílussal, ahogyan Radics Attila a nőkről/a nőkkel beszél, végül a szavazók döntése alapján neki kellett elhagynia a villát. Története a nézők számára ezzel végérvényesen befejeződött. Mondatai őt minősítik ezúttal is"  – mondta a Borsnak az RTL kommunikációs igazgatósága.