Enyhülés várható az időjárásban a jövő héten

Thinkstock -
december időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyon hideg hétvége után hétfőtől kicsit fellélegezhetünk: jön az enyhülés. 

Szombaton és vasárnap hajnalban -10, -2, nappal -2, +2 fok között alakul a hőmérséklet, majd vasárnap este, hétfőn pár fokos enyhülés veszi kezdetét, a legtöbb helyen 1-6 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hétfőtől enyhébb, esősebb idő köszönt be - olvasható az előrejelzésekben.

Thinkstock

10 centis hó hullhat a jövő hét közepénhttp://www.life.hu/news/20181125-10-centis-ho-hullhat-a-jovo-het-kozepen-idojaras.htmlCsapadék és sarkvidéki levegő jellemzi a jövő hét időjárását. Az esőt valószínűleg hó váltja fel. News--Elfogták a 2-es metrón gázspray-vel fújó férfithttp://www.life.hu/news/20181125-elfogtak-a-2es-metron-gazsprayvel-fujo-ferfit-vasarnap.htmlElfogták a rendőrök azt a férfit, aki gázspray-vel fújta le a vitapartnerét szombaton a 2-es metrón – közölte a rendőrség vasárnap reggel honlapján. NewsOrigoHavazás várható hétfőnhttp://www.life.hu/news/20181125-idojaras-havazas-varhato-hetfon.html Eddig az eső miatt húztuk a szánkat, ám nemsokára a hó keserítheti meg az életünket. News--Bízott a szabadulásban VV Fanni feltételezett gyilkosa, de rács mögött maradhttp://www.life.hu/news/20181123-bizott-a-szabadulasban-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-de-racs-mogott-marad.htmlJövő évig biztosan a rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa. A nyomozási bíró úgy határozott, fennáll a szökés veszélye, ezért a férfit még két hónapig, azaz 2019. január 27-ig biztosan nem bocsátják szabadon. News--Időjárás: sarkvidéki levegő közelít, havazást is hozhathttp://www.life.hu/news/20181123-idojaras-sarkvideki-levego-kozelit-havazast-is-hozhat.htmlA jövő hét első napjaiban ér ide a sarkvidéki levegő, de a meteorológusok szerint egyelőre korai lenne megmondani, hogy havazást is hoz-e a ciklon. NewsThinkstockBízott a szabadulásban VV Fanni feltételezett gyilkosa, de rács mögött maradhttp://www.life.hu/news/20181123-bizott-a-szabadulasban-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-de-racs-mogott-marad.htmlJövő évig biztosan a rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa. A nyomozási bíró úgy határozott, fennáll a szökés veszélye, ezért a férfit még két hónapig, azaz 2019. január 27-ig biztosan nem bocsátják szabadon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.