Gyanúsítottak lettek az ablakon kizuhant kistarcsai kislány szülei

Forrás: AFP -
halál gyanúsított rendőrség kislány Kistarcsa tragédia nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család negyedik emeleti albérletéből zuhant ki a kistarcsai kislány, A. Panni. A szülőket most gondatlan veszélyeztetés miatt vonhatják felelősségre. 

A kistarcsai család negyedik emeleti albérletéből zuhant ki a hároméves A. Panni. A kislányra a keresztanyja vigyázott, akinek hajnalban dolgozni kellett mennie. Most a szülők kerültek a nyomozás középpontjába. Gondatlan veszélyeztetés miatt felelhetnek.

"Védencem, Panni édesapja nagyon megdöbbent a fejleményen, hiszen ő a hazugságvizsgálat szerint is mindenben igazat mondott" - mondta a Blikknek dr. Lichy József ügyvéd.

A kislány édesanyja megbukott a hazugságvizsgálaton (Képünk illusztráció) Forrás: AFP

"A kislány édesanyjának meggyanúsításán nem vagyok annyira meglepődve, hiszen ő a poligráfon is megbukott. Éppen annál a résznél, amikor arról faggatták, tudott-e az alkalmi bébiszitter hajnali távozásáról" - folytatta az ügyvéd. A lap úgy tudja, hogy A. Tamás gyanúsítotti kihallgatása december elején lesz.

Mint írták: a nyomozás elején még a kislány keresztanyját gyanúsították gondatlan veszélyeztetéssel, ám az ügyészség ezt hamar megszüntette. A hazugságvizsgálat után a következő fordulat az volt, amikor a kislány szervezetében jelentős mennyiségű alkoholt találtak. Lehetséges, hogy megtalálta az elöl hagyott alkoholt, vagy valaki megitatta vele.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint, ha valaki gondatlan veszélyeztetést követ el, 1-5 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

Mínusz 10 fokra hűlhet a levegő december első hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20181130-minusz-10-fokra-hulhet-a-levego-december-elso-hetvegejen-idojaras.htmlA hétvégén marad a hideg, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, kisebb havazás előfordulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből. NewsThinkstockAz előrejelzések már mutatják, várható-e karácsonykor hóhttp://www.life.hu/news/20181130-az-elorejelzesek-mar-mutatjak-varhatoe-karacsonykor-ho.htmlSokan várják a fehér karácsonyt, és böngészik mindennap az előrejelzéseket annak reményében, hogy majd azt mutatja, amit szeretnének. És bár az időjárás ez alatt a közel egy hónap alatt még változhat, egyelőre nem jósolnak fehér karácsonyt. News--Enyhülés várható az időjárásban a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20181130-enyhules-varhato-az-idojarasban-a-jovo-heten-melegebb-lesz.htmlA nagyon hideg hétvége után hétfőtől kicsit fellélegezhetünk: jön az enyhülés. News--Rejtélyes földrengés rázta meg a bolygót, még keresik az okáthttp://www.life.hu/news/20181129-rejtelyes-foldrenges-razta-meg-a-bolygot-meg-keresik-az-okat.htmlKülönös szeizmikus eseményt figyeltek meg világszerte november 11-én, amelynek valószínűleg a Mayotte-nál zajló szeizmikus aktivitáshoz van köze. A tudósok egyelőre vizsgálják az okát. News--Így suhant át Magyarország fölött egy tűzgömb ma hajnalbanhttp://www.life.hu/news/20181129-igy-suhant-at-magyarorszag-folott-egy-tuzgomb-ma-hajnalban.htmlTűzgömb suhant át a nyugati, délnyugati égbolton ma hajnalban. NewsOrigoEgy 11 éves kislány kimentette négy testvérét egy égő házbólhttp://www.life.hu/news/20181129-egy-11-eves-kislany-ego-hazbol-mentette-ki-negy-testveret.htmlFüstszagot érzett egyik éjjel egy 11 éves ukrajnai kislány, aki azonnal felkelt, és kimenekítette az égő házból a négy testvérét. Később a szomszédok is a segítségükre siettek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.