Szexi dekoltázst villantott Sári Évi

szexi Sztárban sztár Sári Évi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotót posztolt a TV2 sztárja, Sári Évi.

A Sztárban Sztár idei évadának versenyzője, Sári Évi rengeteget dolgozik, nemrég például egyik színházi előadása előtt szelfizett a közösségi oldalán. A színésznő ezen a fotóján is gyönyörű, de persze a követőinek nem csak ez szúrt szemet, hanem a mélyen kivágott ruhája is.

Talán mondanunk sem kell, férfi rajongói elhalmozták szívecskés kommentekkel és lájkokkal.

25 évvel ezelőtt Szandi leesett a lóról, és két napig kómában volthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-25-evvel-ezelott-leesett-a-lorol-szandi-es-ket-napig-komaban-volt.html25 évvel ezelőtt Szandi leesett a lóról, és a baleset után két napig kómában volt. Az énekesnő azóta tart a lovaktól. TV + SztárokOrigoA Médiatanács figyeli a ValóVilág 9-et: a szexualitást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást számoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20181130--a-mediatanacs-figyeli-a-valovilag-9-et-a-szexualitast-targarsagot-es-alkoholfogyasztast-szamoljak.htmlA Médiatanács idén is figyeli a ValóVilág adásait, és számolják az aggasztó tartalmakat, vagyis a szexualitást, a dohányzást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást. És bizony van mit figyelni, ugyanis mindegyikből rengeteg van, de természetesen a trágárság tartja a csúcsot: az egyik adásban 45 perc alatt 91-szer hangzott el csúnya szó. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea reagált Bochkor Gábor nyilatkozatárahttp://www.life.hu/sztarok/20181130-varkonyi-andrea-reagalt-bochkor-gabor-nyilatkozatara.htmlBochkor Gábor őszintén nyilatkozott a szakításukról Várkonyi Andival, aki most válaszolt a rádiós szavaira. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSztárok, akik néhány hónap után eljegyzeték egymást: Chris Hemsowrth és Elsa Pataky sem vártak sokáighttp://www.life.hu/sztarok/20181130-sztarok-akik-nehany-honap-utan-eljegyzetek-egymas-chris-hemsowrth-elsa-pataky.htmlA szerelem első látásra nemcsak a hollywoodi filmekben történik meg, hanem olykor Hollywoodban is. Ezek a sztárok nem pazarolták az időt, szinte rögtön a megismerkedésük után eljegyezték egymást. Bár az előfordult, hogy a gyors eljegyzést és gyors házasságot egy gyors válás követte.TV + SztárokThinkstockÍgy van most Nagy Krisztián, aki másodjára is feladta az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-igy-van-most-nagy-krisztian-aki-masodjara-is-feladta-az-xfaktort.htmlAz X-Faktort másodjára is feladó Nagy Krisztián ismét orvosi segítségre szorul. Rokonai elárulták, újra ott kezelik, ahol tavaly. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi elárulta, mivel telnek a napjai, és mikor szeretnének gyermeket a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181130-csosz-bogi-elarulta-mivel-telnek-a-napjai-es-mikor-szeretnenek-gyermeket-ferjevel.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Csősz Boglárka hamarosan megkapja Az Év Üzletasszonyának járó elismerést Törökországban. Most elárulta, mivel érdemelte ki a díjat, és hogy mikor szeretnének gyermeket török férjével, Burak Taluval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.