A szerelem első látásra nemcsak a hollywoodi filmekben történik meg, hanem olykor Hollywoodban is. Ezek a sztárok nem pazarolták az időt, szinte rögtön a megismerkedésük után eljegyezték egymást. Bár az előfordult, hogy a gyors eljegyzést és gyors házasságot egy gyors válás követte.

Ariana Grande 

Ariana Grande és PeteForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com

Ariana Grande és barátja – vagyis most már exe – alaposan meglepték a rajongóikat, ugyanis néhány hét randizás után jegyezték el egymást. Sokan már akkor megmondták, a kapcsolat nem lesz hosszú életű, és igazuk is lett, ugyanis a legfrissebb hírek szerint Ariana Grande és Pete Daivdson már szakítottak is. 

Chris Hemsworth 

Chris Hemsworth és Elsa PatakyForrás: AFP/Mark Davis

A Thor sztárja és felesége, Elsa Pataky jó példaként állnak a gyors eljegyzést választók előtt, nekik ugyanis bejött, hogy nem vártak sokáig. Mindössze három hónappal az után, hogy találkoztak, már férj és feleség voltak, ennek pedig már 8 éve. Azóta három gyermekük is született, és még mindig olyan boldognak tűnnek, mint a szerelmük elején.

Cameron Diaz 

Benji Madden és Cameron DiazForrás: Northfoto

A színésznő és férje, Benji Madden sem vártak sokat megismerkedésük után az esküvővel. 2014 júniusában jöttek össze, októberre már jegyesek voltak, januárra pedig már össze is házasodtak. Tehát összesen 7 hónapra volt szükségük ahhoz, hogy eldöntsék, egymás mellett akarják leélni az életüket. 

Pamela Anderson 

Pamela Anderson és Tommy Lee 2004-benForrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Carlo Allegri

Pamela Anderson és Tommy Lee rekordidő alatt döntötték el, hogy ők egymást akarják. Mindössze négy nappal a megismerkedésük után összeházasodtak, három évvel később pedig nagy drámák közepette váltak el egymástól. A párnak két közös gyermeke van. 

Kim Kardashian 

Kim Kardashian és Kris HumphriesForrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Ma már mindenki Kanye West feleségeként ismeri a realitysztárt, pedig nem ez volt Kim első házassága, és nem is a második, hanem a harmadik. Az első kettő azonban nem tartott túl sokáig. Kris Humphries kosárlabdázóval – aki a második férje volt – 8 hónapnyi randizgatás után kötötték össze az életüket, ám mindössze 72 napig tartott a boldogság, utána beadták a válókeresetet, a hivatalos lezárásra azonban két évet kellett várniuk.