A temetése előtti mosdatáson tért magához a 95 éves férfi

temetés halott hulla India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halottnak nyilvánítottak egy 95 éves indiai férfit, ő azonban a temetés előtti mosdatáson magához tért.

Döbbenetes esemény történt néhány hete Indiában: egy 95 éves férfi felébredt a saját temetésén. A The Sun azt írja, a bácsi élettelenül feküdt az ágyában, az orvos pedig, megvizsgálva őt, közölte a családdal, hogy meghalt. Papot hívtak hozzá, és a rokonok nekiláttak a temetés előkészítésének, szokás szerint a família férfi tagjai kopaszra nyírták a fejüket.

Már épp a holttestet mosdatták, amikor azt vették észre, hogy a hulla reszket. Ekkor a döbbent családtagok egy ágyba fektették. A férfi felült, és közölte a körülötte állókkal, hogy ő csak lepihent egy kicsit, mivel nyomást érzett a mellkasában.

Elkezdett lélegezni, és felült az ágyban. Ez egy csoda!" – kommentálta a történteket a bácsi 65 éves fia.

Elképesztő esemény történt Indiában Forrás: Shutterstock
Ezek lettek a 2018-as év szavaihttp://www.life.hu/news/20181201-ezek-lettek-a-2018as-ev-szavai.htmlAhogy minden évben, idén is kiválasztották azt a szót, ami a legmeghatározóbb volt: ezek lettek azok. NewsOrigoIdőjárás: hétfőre ónos eső jöhethttp://www.life.hu/news/20181201-idojaras-hetfore-onos-eso-johet.htmlFagyos hétvégére készülhetünk, amit megtetézhet egy hétfő hajnali ónos eső. NewsOrigoMeghalt George H. W. Bushhttp://www.life.hu/news/20181201-meghalt-george-hw-bush-volt-amerikai-elnok.htmlMeghalt pénteken késő este George H. W. Bush volt amerikai elnök hivatalos bejelentések szerint. Kilencvennégy éves volt. News--Mínusz 10 fokra hűlhet a levegő december első hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20181130-minusz-10-fokra-hulhet-a-levego-december-elso-hetvegejen-idojaras.htmlA hétvégén marad a hideg, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, kisebb havazás előfordulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből. NewsThinkstockGyanúsítottak lettek az ablakon kizuhant kistarcsai kislány szüleihttp://www.life.hu/news/20181130-gyanusitottak-lettek-az-ablakon-kizuhant-kistarcsai-kislany-szulei.htmlA család negyedik emeleti albérletéből zuhant ki a kistarcsai kislány, A. Panni. A szülőket most gondatlan veszélyeztetés miatt vonhatják felelősségre. NewsAFPBeperelte a Playboy-t egy vak férfi, mert nem tudja elolvasni a lapothttp://www.life.hu/news/20181130-beperelte-a-playboyt-egy-vak-ferfi-mert-nem-tudja-elolvasni-a-lapot.htmlA vak Donald Nixon beperli a Playboyt, mert nem tudja elolvasni a lapot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.