Élete legdrámaibb napjairól vallott Csisztu Zsuzsa

Forrás: Facebook/ FEM3 Café -
család sérülés dráma Csisztu Zsuzsa fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa új könyvében mesélt élete egyik legszörnyűbb karácsonyáról.

Nemrég jelent meg Csisztu Zsuzsa legújabb, Kisgyerek, kis gond - ez valami vicc? című könyve, amelyben a csinos tévés őszintén vall az életéről. Egyik szörnyű karácsonyi élményét is feleleveníti: egyszer úgy kellett az ünnepeket túlélnie, hogy rá hárult a feladat, hogy főzzön, gondoskodjon a kisfiáról és a haldokló édesapjáról úgy, hogy közben szörnyű fájdalmak gyötörték a térdproblémái miatt.

A nagyfiam már, édesapám még velünk lehetett, bennem meg egy világméretű bizonyítási vágy, hogy előttem nincs lehetetlen. Fejben, lélekben összeállt minden, csak térdben rogytam meg egy kicsit, szó szerint. A bal térdem addigra már annyira megadta magát, hogy a halászlé-kavargatást jeges tömlővel, az ajándékcsomagolást felpolcolt lábbal izzadtam végig. (...) Iszonyatos érzés volt ez a bénaság, ez a tehetetlenség egy pici baba és egy beteg édesapa mellett" – idézi Csisztu Zsuzsa szavait a Blikk.

Csisztu Zsuzsa szörnyű élményéről vallott Forrás: Facebook/ FEM3 Café

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.