Megszűnik a Story Extra, Szabó Zsófi elveszti egyik munkáját

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi megszűnik Story Extra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub Story Extra című produkciója megszűnik. A műsor külső gyártásban készült a csatorna számára, a céggel Zsófi továbbra is szerződésben áll.

"A csatorna az adásidőt és a két műsorvezetőt biztosította a produkciónak. A műsort gyártó cég úgy döntött, 2019-től nem készít több adást a Story Extrából, a döntésről a műsor producere – szerződéses kötelezettségeinek megfelelően – tájékoztatta az RTL Magyarországot" - közölte a csatorna kommunikációs igazgatósága. Hozzátették, Szabó Zsófi és Gál Petra, a két műsorvezető nem marad munka nélkül.

Szabó Zsófi Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"A Story Extra megszűnése egyikőjük esetében sem jelenti azt, hogy a jövőben munka nélkül maradnának. Zsófi az őszi szezonban rendszeres szereplője volt a Szenzációs Négyesnek, emellett jelenleg is vezeti az X-Faktor háttérműsorát, és természetesen a jövőben is számít rá a csatorna. Gál Petra a Story Extra mellett a Fókusz szerkesztő-riportereként az idei évben is számos sztárinterjút készített, emellett társadalmi és szociális problémákról is forgatott az infotainment műsor számára" - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.