Fenéken harapta az erotikus tévésztárt az oroszlánkölyök

tévésztár harapás oroszlánkölyök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlánkölyökkel forgatott az erotikus tévésztár, Anfisa Chekhova. A találkozást nem úszta meg harapás nélkül.

Különleges vendéggel forgatott/fotózkodott az orosz tévésztár, Anfisa Chekhova. A 40 éves, erotikus műsoráról elhíresült nő partnere egy cuki oroszlánkölyök volt, aki nem zavartatta magát a kamerák kereszttüzében, pontosan úgy viselkedett, ahogy egy apró ragadozótól azt várhatták: játékosan harapdálta a tévést, ráadásul nem is akárhol, a fenekén! Anfisa ennek ellenére nagyon élvezte a találkozót. (Az említett harapdáláshoz a harmadik oldalra kell lapozni.)

Osvárt Andrea adásban mondta el, miért szakított kedvesével, Robertóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-osvart-andrea-adasban-mondta-el-miert-szakitott-kedvesevel-robertoval.htmlMég augusztusban szakított egymással Osvárt Andrea és olasz szerelme, Robert. A színésznő most arról beszélt, mi volt a különválás oka. TV + SztárokOrigoOtthonában érte baleset Medveczky Ilonát: idén nem fogja tudni feldíszíteni fenyőfájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-otthonaban-erte-baleset-medveczky-ilonat-iden-nem-fogja-tudni-feldisziteni-fenyofajat.htmlIdén biztosan nem fogja tudni feldíszíteni az udvarán álló fenyőfát Medveczky Ilona, a napokban ugyanis kisebb balesetet szenvedett. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Krisztián ököllel verte az asztalt, Vivienre lett dühös (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181207-valovilag-9-krisztian-okollel-verte-az-asztalt-vivienre-lett-duhos.htmlDühbe gurult és meglehetősen agresszív lett VV Krisztián a ValóVilág 9 villájában, amikor VV Vivien poénkodni próbált fele. A veszekedés vége az lett, hogy a férfi ököllel belebokszolt az asztalba, majd néhány keresetlen szót intézett villabeli kedveséhez. TV + Sztárok--Fordulat a perben: Pártos Csilla hozott egy tanúthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-fordulat-a-perben-partos-csilla-hozott-egy-tanut.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. A színésznő még mindig vissza akarja kapni a házát, Pártos azonban nem hajlandó felszólítani a fiát, hogy költözzön ki onnan. A műsorvezetőnő most egy tanút hozott a bíróságra. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSMS-ben szakított a párja Kisóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-smsben-szakitott-parja-kisoval.htmlKisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese SMS-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem. TV + SztárokOrigoEmilio is ott ült Curtisékkel az autóban, mikor karamboloztak?http://www.life.hu/sztarok/20181206-emilio-is-ott-ult-curtisekkel-az-autoban-mikor-karamboloztak.htmlÚjabb furcsa részlet derült ki Curtis és menyasszonya autóbalesetéről: egy harmadik személy is utazhatott az autójukban! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.