Újra szerelmes lehet az Aranyélet színésze, Lengyel Tamás

Forrás: Facebook/Lengyel Tamás -
Lengyel Tamás film párkapcsolat BUÉK Aranyélet (sorozat) szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BÚÉK című film premierjén fotózták le Lengyel Tamást egy titokzatos hölggyel. A színész hónapok óta a szinglik életét élte, talán most újra szerelmes?

Januárban még arról írtunk, hogy eljegyzésre készül Lengyel Tamás, ám azután jött a szakítás híre. Úgy tudni, az Aranyélet színésze azóta a szinglik életét élte.

Lengyel Tamás egy nővel jelent meg a filmje premierjén Forrás: Facebook/Lengyel Tamás

Most azonban a Ripost kiszúrta, hogy új filmje, a BÚÉK premierén egy titokzatos hölggyel mutatkozott. Azt írják, egyetlen fotó erejéig sem pózoltak együtt, ám a fogadáson már büszkén mutatta be többeknek is.

A filmben fontos szerepet játszik az őszinteség. A lap kérdésére elmondta, hogy ő mindig nyílt lapokkal játszik, soha nem csapná be kedvesét. Ám ennél többet nem akart elárulni a magánéletéről.

Sms-ben szakított párja Kisóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-smsben-szakitott-parja-kisoval.htmlKisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese sms-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem. TV + SztárokOrigoCsonka András telefonfüggő: napi hét órát is használjahttp://www.life.hu/sztarok/20181207-csonka-andras-telefonfuggo-napi-het-orat-is-hasznalja.htmlCsonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. TV + Sztárok--Emilio is ott ült Curtisékkel az autóban, mikor karamboloztak?http://www.life.hu/sztarok/20181206-emilio-is-ott-ult-curtisekkel-az-autoban-mikor-karamboloztak.htmlÚjabb furcsa részlet derült ki Curtis és menyasszonya autóbalesetéről: egy harmadik személy is utazhatott az autójukban! TV + Sztárok--György herceg helikopteres fotót kért édesapjától, Vilmos hercegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gyorgy-herceg-helikopteres-fotot-kert-edesapjarol-vilmos-hercegtol.htmlKiderült, mit kért György herceg az édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra. TV + Sztárok--Dér Heni nem fest valami jól ezen a fotón, és ezt a kommentelők is észrevettékhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-der-heni-nem-fest-valami-jol-ezen-a-foton-es-ezt-a-kommentelok-is-eszrevettek.htmlDér Heni nem épp élete legjobb fotóját tette közzé az Instagramon, ami a kommentelőknek is feltűnt. TV + SztárokOrigoTóth Andi elárulta, mennyit keres a számaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-toth-andi-elarulta-mennyit-keres-a-szamaival.htmlTóth Andi megmutatta követőinek, mennyi jogdíj is folyik be hozzá havonta a dalaiból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.