Hangokat rögzített az InSight nevű űrszonda a Marson

űrszonda hangok Mars Szél űr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Történelmet írt a NASA InSight nevű űrszondája. Még csak egy hónapja van a Marson, ám már az első héten sikerült hangokat felvennie. 

Egy hónapja van a Marson a NASA InSight nevű űrszondája, ám már az első héten sikerült hangokat felvennie. A meglepő információt a pénteki sajtótájékoztatón jelentették be - írja a The Guardian.

Az hangok eredete idegen szél lehetett, ezek az első rögzített hangok a Marsról, amelyeket emberi fül is hallhat. A cikkben azt írják, hogy ez a szél nagyjából 10-15 mérföldes lehetett. A hangokat egy légnyomás-érzékelő rögzítette.

Hidegfront érkezett hazánkba: hóvihar, ónos eső és süvöltő szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20181209-hidegfront-erkezett-hazankba-hovihar-onos-eso-es-suvolto-szel-varhato-idojaras.htmlHétvégére megérkezett a hideg, szeles reggelre ébredtünk vasárnap, és a helyzet a hét elején se lesz jobb. NewsOrigoEzek a legnagyobb hibák, amelyeket céges ajándékozás során elkövethetszhttp://www.life.hu/news/20181208-ezek-a-legnagyobb-hibak-amelyeket-ceges-ajandekozas-soran-elkovethetsz.htmlAz ajándékozás nemcsak örömet szerez, hanem megerősíti a kapcsolatokat is, és ez igaz a családi és a céges meglepetésekre egyaránt. Elkövethetünk azonban szörnyű hibákat, ami az ajándékozást kellemetlen élménnyé teszi. Íme, a legrosszabb dolgok, amik megtörténhetnek. NewsOrigoAutóbalesetben elhunyt két baseballjátékos, Luis Valbuena és José Castillo http://www.life.hu/news/20181208-autobalesetben-hunyt-el-ket-baseballjatekos-luis-valbuena-es-jose-castillo.htmlKét legendás baseballjátékos életét vesztette egy tragikus autóbalesetben, Venezuelában. Luis Valbuena és José Castillo azonnal meghaltak, a két másik utas életben maradt. News--Itt a hidegfront: ónos eső, havas eső, hó hullhathttp://www.life.hu/news/20181208-itt-a-hidegfront-onos-eso-havas-eso-ho-hullhat-idojaras.htmlSzombatra hidegfront éri el hazánkat, sokfelé elered az eső, északon, északkeleten ónos eső, havas eső, hó hullhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az ónos eső miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, heves és Nógrád megyére. News--Agyontaposták egymást az emberek egy éjszakai klubban Ancona város közelében, az Adriai-tenger partjánhttp://www.life.hu/news/20181208-agyontapostak-egymast-az-emberek-egy-ejszakai-klubban-ancona-varos-kozeleben-az-adriaitenger-partja.htmlAgyontaposták egymást az emberek szombatra virradóan egy éjszakai klubban, az olaszországi Ancona város közelében, az Adriai-tenger partján: hat ember meghalt, mintegy száz megsérült, köztük körülbelül 10-en súlyosan. News-- Holttestet találtak Budapest IX. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20181207-holttestet-talaltak-budapest-ix-keruleteben.htmlEgy padon találtak holttestet Budapest IX. kerületében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.