ValóVilág 9 hízás VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsu a saját hízását úgy dolgozta fel, hogy a többieket is szembesítette azzal, hogy bizony ők is felszedtek pár kilót. 

Szinte nem is volt olyan évad, ahol előbb vagy utóbb ne híztak volna a villalakók. Ezúttal Zsuzsu akadt ki azon, hogy jó pár kilót felszedett, de - a korábban súlyproblémákkal küszködő - Reni is megállapította magáról, hogy nincs formában.

ValóVilág: Krisztián pajzán játékra invitálta Csokit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-krisztian-pajzan-jatekra-invitalta-csokit.htmlKrisztián próbára tette Csoki merészségét, ugyanis az olasz csődörnek azt kellett tennie Erával, mint amit Krisztián tett Vivivel.TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigiék twerkelésétől leesik az álladhttp://www.life.hu/sztarok/20181209-xfaktor-radics-gigiek-mentorok-twerkelesetol-leesik-az-allad.htmlIgen izgalmasan indult a 2018-as X-Faktor elődöntője. A négy mentor úgy vonult be, mint még soha: a nézőknek leesett az álluk. TV + SztárokOrigoVarga Izabella súlyos sérülése megváltoztatta a Barátok közt forgatókönyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181208--varga-izabella-dr-balogh-nora-sulyos-serulese-megvaltoztatta-a-baratok-kozt-forgatokonyvet.htmlVarga Izabella keze nemrégiben súlyosan megsérült, forró olaj ömlött rá. A balesetnek látható nyomai vannak, így a Barátok közt forgatókönyvíróinak is lépniük kellett. A színésznő karaktere, dr. Balogh Nóra az elmúlt heteket rács mögött töltötte, a sorozatban egy börtönkonyhán történt vita során sérült meg. TV + Sztárok--Megműttette a mellét Luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181208-megmuttette-mellet-luxus-vasvari-vivien.htmlKés alá feküdt Vasvári Vivien! A Feleségek luxuskivitelben című reality szereplője a mellét szabatta át, ugyanis a szoptatás miatt megváltozott az alakja. TV + Sztárok--Így fogadta Marsi Anikó a férje, Palik László elköltözéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-igy-fogadta-marsi-aniko-musorvezeto-ferje-palik-laszlo-elkoltozeset.htmlA TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó a férje, Palik Laci nélkül tölti a karácsony nagy részét, hiszen a legendás sportriporter karácsony másnapján Dominikára költözik egy kisebb időre. Azt, hogy Anikó hogyan fogadta a férje döntését, miszerint Ausztrália, majd Mallorca után Dominikán fog dolgozni, ezt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo Nem ment el a Csak show és más semmi próbájára Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20181130--nem-ment-el-a-csak-show-es-mas-semmi-probajara-schobert-norbert.htmlA Köllő Babett-tel való közös próba helyett pihenéssel töltötte a csütörtöki napot Schobert Norbi, akit betegség döntött le a lábáról, így az is kérdésessé vált, hogy vajon meg tud-e jelenni a pénteki élő műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.