Paranormális jelenségekből 2018-ban sem volt hiány. Több olyan szellemszerű lényről is készült videó vagy fénykép, amelyre valóban nem lehet észszerű magyarázatot találni. Láttak például szellemet idősek otthonában, egy nő pedig a hálószobájában észlelt kísértetet. Nézzük, melyek voltak az idei esztendő legemlékezetesebb szellemsztorijai!

Szellem a babamonitoron

Bonnie Moore egy aggódó édesanya, aki gyermeke biztonsága miatt egy babamonitort szereltetett fel kislánya szobájában. Egy alkalommal azonban olyan dolgot látott a monitoron, amelyre nem volt felkészülve: egy furcsa alak feküdt az alvó kicsi mellett. Természetesen nagyon megrémült és másoknak is megmutatta a felvételt. Többen állítják, a baba mellett egy másik gyermek lelke látható, aki azért érkezett, hogy vigyázzon társára. A különös felvételt ide kattintva nézheted meg!

Szellemet látott a babamonitoron alvó kislánya mellett az anyaForrás: Bonnie Moore

Látogatás az idősek otthonában

Ősszel különös eset történt Chicagóban: egyik nap a helyi idősek otthonában épp éjszakai műszakját teljesítette az őr. A pult mögött ücsörgött, amikor szinte meghűlt ereiben a vér. Egy elmosódott alak igyekezett a kijárat felé. A mozgó foltot a biztonsági kamera is felvette, ha te is megnéznéd a videót, kattints ide!

Furcsán ugatott a kutya

Egy kanadai nő azután szereltetett fel biztonsági kamerát a bejárati ajtó elé, mert túl gyakran, furcsán ugatott a kutyája. Ő maga semmi különöset nem látott, de amikor visszanézte a kamera felvételeit, megdöbbent. Az egyik videón az látható, amint egy furcsa, elmosódott alak mozog a ház előtt. A felvétel, amit ide kattintva megnézhetsz, felkerült az internetre is és sokan meg vannak róla győződve, hogy egy szellemet sikerült a hölgynek elcsípnie.

Az egyik videón az látható, amint egy furcsa, elmosódott alak mozog a ház előttForrás: YouTube/DailyMail

Hurrikán helyett valami egészen mást videózott le...

Szeptemberben épp a Florence hurrikán pusztított az Amerikai Egyesült Államokban. Egy dél-kaliforniai férfi is erről a nem mindennapi időjárási jelenségről szeretett volna videót készíteni, ám valami egészen furcsa dolgot sikerült megörökítenie. Miután visszanézte a felvételt, észrevett rajta egy lassan elsuhanó alakot. A megdöbbentő videót itt láthatod.

Halott kislány szelleme a Google fotóján?

Egy igen bizarr felvételt szúrtak ki szemfülesek a Google Street View-n. Többen is állítják, hogy a temetőben lévő fatörzs mögül egy halott kislány szelleme figyel. Valóban van ott egy érdekes szürke folt, ami megdöbbentően hasonlít egy arcra. Ha te magad szeretnéd eldönteni, mit látsz a fotón, kattints ide!

Az egylábú szellemgyerek

Régóta beszédtéma Thaiföldön egy különös alak, amely állítólag alvó túrázók lábujjaiból szívja a vért. Egy kislányról van szó, aki egy lábon ugrálva ismételgeti, hogy „koi, koi, koi”. A hátborzongató jelenségről videó is készült, amit ide kattintva nézhetsz meg!

Egylábú szellemgyereket videóztak le Thaiföldön (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Különleges jelenség a műhelyben

Egy texasi férfi régóta állította, hogy szellemek járnak a műhelyébe, de sokan nem hittek neki. Úgy döntött, hogy igazát bizonyítsa, felszereltet egy biztonsági kamerát. Ennek felvételeit aztán az internetre is feltöltötte és valóban hátborzongató, amit lehet látni rajta: apró fénygömbök cikáznak ide-oda. Kattints ide, ha szeretnéd megnézni!

Szellem a hálószobában

Iris mindig is rossz alvó volt, de maga sem tudta megmagyarázni, miért nem jön álom a szemére sokszor. Egyszer felszereltetett egy kamerát a szobájába, ami megörökítette, amint az éjszaka közepén egy láthatatlan jelenség kinyitja a szoba ajtaját és lassan lehúzza róla a takarót. Az ijesztő videót ide kattintva nézheted meg!