Egy ausztrál férfi élőben közvetítette, ahogy bántalmazta terhes feleségét

feleség ausztrál terhes bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlen jelenetnek lehettek fültanúi az online játékosok. Hallhatták, ahogy a MrDeadMoth néven játszó férfi hogyan bántalmazza a terhes feleségét. 

Egy ausztrál férfi akaratlanul élőben közvetítette azt, ahogy bántalmazza a terhes feleségét, ráadásul a két gyermeke szeme láttára. Az apa éppen online játszott, és feldühödött, amiért a felesége többször is rászólt, hogy kész a vacsora. Az utolsó alkalommal elszakadt nála a cérna, felpattant az asztaltól, és hallható, hogy megütötte feleségét.

A 21 éves Grace sikítani kezdett, és – mivel tudta, hogy a férje játékostársai hallják – hangosan azt kiáltozta, reméli mindenki hallja, hogy a férfi terhesen bántalmazta őt a gyerekeik előtt. A MrDeadMoth néven játszó férfi társai természetesen hallották az esetet, lementették a felvételt, és elküldték a rendőrségnek. Az első tárgyalása december 11-én lesz - írja a Metro.

Elmenekült a szektából egy asszony: ellene fordultak a gyermekeihttp://www.life.hu/news/20181210-elmenekult-a-szektabol-egy-asszony-ellene-fordultak-gyermekei.htmlMiriam Kliers elárulta, hogyan sikerült megszöknie egy zsidó szektából. Fájdalmas vallomás. NewsOrigoNyomdai előkészítőként dolgozik a börtönben az anya, aki 108 szúrással ölte meg lányát (18+)http://www.life.hu/news/20181210-nyomdai-elokeszitokent-dolgozik-a-bortonben-az-anya-aki-108-szurassal-olte-meg-lanyat-18.htmlMunkát vállalt a Kalocsai Fegyház és Börtönben Á. Anikó, az az asszony, aki 108 késszúrással ölte meg 8 éves lányát, Laurát három és fél évvel ezelőtt. Eleinte nehezen viselte a bezártságot, öngyilkosságot kísérelt meg, ám mára elfogadta, hogy örökre a rácsok mögött marad. News--Osztrák szekta tagjaként gyilkolt nyugdíjas asszonyt a magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181210-osztrak-szekta-tagjakent-gyilkolt-nyugdijas-asszonyt-a-magyar-no.htmlA szekta három tagja magányos, idős nőket szemelt ki, hogy aztán kiforgassák őket a vagyonukból. Ha nem a terveik szerint zajlottak az események, a gyilkosságtól sem riadtak vissza. NewsOrigoHalálra gázolt a vonat egy embert Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20181209-halalra-gazolt-a-vonat-egy-embert-debrecenben-vasarnap.htmlHalálra gázolt egy embert a Fehérgyarmat és Debrecen között közlekedő személyvonat vasárnap Debrecenben, a csapókerti vasúti átjáróban - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. News--Autóbalesetben elhunyt két baseballjátékos, Luis Valbuena és José Castillo http://www.life.hu/news/20181208-autobalesetben-hunyt-el-ket-baseballjatekos-luis-valbuena-es-jose-castillo.htmlKét legendás baseballjátékos életét vesztette egy tragikus autóbalesetben, Venezuelában. Luis Valbuena és José Castillo azonnal meghaltak, a két másik utas életben maradt. News--Agyontaposták egymást az emberek egy éjszakai klubban Ancona város közelében, az Adriai-tenger partjánhttp://www.life.hu/news/20181208-agyontapostak-egymast-az-emberek-egy-ejszakai-klubban-ancona-varos-kozeleben-az-adriaitenger-partja.htmlAgyontaposták egymást az emberek szombatra virradóan egy éjszakai klubban, az olaszországi Ancona város közelében, az Adriai-tenger partján: hat ember meghalt, mintegy száz megsérült, köztük körülbelül 10-en súlyosan. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.