Elválik férjétől a nő, aki egy 300 éves kalózhoz ment hozzá

Forrás: NORTHFOTO/Ã SWNS Group/Swns.Com -
Amanda Sparrow Large házasság válás kalóz férj szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejelentette házasságának végét a 46 éves Amanda Sparrow Large, aki azzal lett híres, hogy egy sámán által celebrált esküvőn hozzáment egy 300 éves kalóz szelleméhez. 

Amanda Sparrow Large azzal lett híres, hogy néhány évvel ezelőtt hozzáment egy 300 éves kalóz szelleméhez. A nő azt állította, hogy remek a kapcsolatuk, szexuális életük is kifogástalan.

Amanda Sparrow Belfastból imádott kalóznak öltözni, majd hozzáment az egyik szelleméhez Forrás: NORTHFOTO/Ã SWNS Group/Swns.Com

Régóta vonzódott a kalózokhoz, kedvenc filmjei közé tartozott A Karib-tenger kalózai. Sokáig úgy kereste a kenyerét, hogy Jack Sparrow bőrébe bújt. A The Sun cikke szerint egy ideig minden teljesen rendben ment szellem férjével, nagyon boldogok voltak, ám most úgy érzi, valami megromlott.

Arról nem számolt be pontosan, hogy mi, de kijelentette, hogy a házasságuknak vége. Azt nem tudni, hogy a sámán által celebrált esküvőt hogyan lehet semmissé tenni.

Embertelen körülmények között tartottak hét gyermeket a szülők egy amerikai városbanhttp://www.life.hu/news/20181211-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-het-gyermeket-a-szulok-egy-amerikai-varosban.htmlÉvekig embertelen körülmények között tartották a szülők hét gyermeküket egy amerikai kisvárosban. NewsOrigoEgy ausztrál férfi élőben közvetítette, ahogy bántalmazta terhes feleségéthttp://www.life.hu/news/20181211--az-ausztral-ferfi-eloben-kozvetitette-ahogy-bantalmazta-terhes-feleseget.htmlKegyetlen jelenetnek lehettek fültanúi az online játékosok. Hallhatták, ahogy a MrDeadMoth néven játszó férfi hogyan bántalmazza a terhes feleségét. News--Befőttesüvegekbe zárt szellentést árul karácsonyra egy céghttp://www.life.hu/news/20181210-befottes-uvegekbe-zart-szellentest-arul-karacsonyra-egy-ceg.htmlÜvegbe zárt szellentést árul egy cég karácsonyi ajándékként. NewsOrigoElmenekült a szektából egy asszony: ellene fordultak a gyermekeihttp://www.life.hu/news/20181210-elmenekult-a-szektabol-egy-asszony-ellene-fordultak-gyermekei.htmlMiriam Kliers elárulta, hogyan sikerült megszöknie egy zsidó szektából. Fájdalmas vallomás. NewsOrigoÍme, a legjobb trükk a vaj kenéséhez: videóhttp://www.life.hu/news/20181210-ime-a-legjobb-trukk-a-vaj-kenesehez.htmlA hideg vaj bizony sok kellemetlenséget okozhat, de ezzel a trükkel örökre elfelejtheted a bajlódást. NewsOrigoNyomdai előkészítőként dolgozik a börtönben az anya, aki 108 szúrással ölte meg lányát (18+)http://www.life.hu/news/20181210-nyomdai-elokeszitokent-dolgozik-a-bortonben-az-anya-aki-108-szurassal-olte-meg-lanyat-18.htmlMunkát vállalt a Kalocsai Fegyház és Börtönben Á. Anikó, az az asszony, aki 108 késszúrással ölte meg 8 éves lányát, Laurát három és fél évvel ezelőtt. Eleinte nehezen viselte a bezártságot, öngyilkosságot kísérelt meg, ám mára elfogadta, hogy örökre a rácsok mögött marad. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.