Meghan Markle apja, Thomas Markle mégis ott volt a lánya első esküvőjén

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
esküvő Thomas Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elterjedt a hír, miszerint Meghan Markle és édesapja sosem voltak jóban: állítólag a hercegné első esküvőjén sem volt ott Thomas, de az apja most cáfolta ezt a pletykát. 

Meghan Markle és családja között nincs valami jó kapcsolat. Köztudott, hogy a hercegné nővére folyamatosan megpróbálja lejáratni őt, de az apja sem hagyja őket békén. Thomas Markle-nek már nagyon sok van a rovásán: lesifotóssal szövetkezett az esküvő előtt, később pedig botrányos interjút adott. Meghan nem is áll már szóba az apjával, és az a hír járta, hogy soha nem is voltak jóban. Még az a pletyka is elkezdett terjedni, hogy Thomas a lánya első esküvőjére sem kapott meghívót, de ezeket az állításokat Thomas tagadta.

Meghan Markle apja ott volt a lánya első esküvőjén Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Thomas Markle egy közös képet is mutatott róla és a lányáról, ami Meghan első esküvőjén készült, ezzel bizonyítva, hogy egykor minden rendben volt köztük - írja a Daily Mail.

Meghan Markle és apja Forrás: Thomas Markle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.