VV Fanni-ügy: nem zárja le a rendőség idén a nyomozást, rács mögött marad a gyanúsított

Novozánszki Fanni B. László gyanúsított vallomás nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még idén le akarta zárni a rendőrség a VV Fanni ügyet, a gyanúsított B. László ügyvédje szerint azonban ez nem fog megtörténni. A családnak továbbra is várnia kell arra, hogy megismerhessék a nyomozati iratokat - írja a Blikk.

"Egy hete kivitték a börtönből a védencemet, majd a rendőrségen kihallgatták. Én más elfoglaltságom miatt nem lehettem ott, s hiába kértem, hogy legyen más időpontban, ezt nem engedélyezték, így az ügyfelemet nélkülem hallgatták ki. Az ügyfelem nem tett vallomást, a rendőrök kérdéseire sem válaszolt, szinte némán ült végig, a nyomozati iratokat pedig nem ismertették vele. Azt gondolom, így idén nem zárják majd le a nyomozást, csak jövőre. Sajnálom, mert ez azt jelenti, hogy az ügyfelem még több időt tölt a rácsok mögött" - mondta Dr. Bálint Roland, a gyanúsított védője.

B. László előzetesét november 22-én meghosszabbították két hónappal, így biztos, hogy a gyanúsított az ünnepeket a börtön falain belül tölti.

Novozánszki Fanni szülei szeretnék megtudni végre, mi örtént a gyermekükkel, nemrégiben a rendőségen is voltak. "A nyomozók elmondták, biztosak abban, hogy a gyilkos van a rácsok mögött. Megnyugtattak, hogy amint lehet, minden részletet elárulnak, addig legyünk türelemmel" - mondta a lapnak Fanni édesanyja.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.