ValóVilág 9: Krisztián Adrit hívta ki párbajra

VV Adri kihívás VV Krisztián ValóVilág 9 valóságshow párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lepte meg a villatársait döntésével a ValóVilág 9 villájában Krisztián. A férfi megnevezte, ki az, akit kihív párbajozni.

Egyedül Greg neve nem merült fel Krisztiánban a lehetséges párbajellenfelek nevei között. A ValóVilág 9 villájában ugyanis szerdán kellett megneveznie, ki az, akivel szeretné megmérettetni magát.

Krisztián úgy döntött, Adri lesz az ellenfele. „Az első naptól kezdve nem igazán vagy szimpatikus. Volt egy jó fél óránk, és ennyi” – mondta Krisztián, aki előzőleg több villatársát is megkérte, hogy őt küldjék párbajozni.

Mádai Vivien lehet Liptai Claudia utódahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-madai-vivien-lehet-liptai-claudia-utoda.htmlLiptai Claudia távozásával nagy feladat hárul a TV2-re: egy igazán ütős női műsorvezetőt kell találniuk. TV + SztárokOrigoA kommentelők szerint Meghan hercegné direkt tartja kezeit terhes pocakjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-a-kommentelok-szerint-meghan-hercegne-direkt-tartja-kezeit-terhes-pocakjan.htmlA várandós Meghan hercegné sem menekül a rosszindulatú kommentelőktől, akik most terhes pocakja miatt támadják. TV + Sztárok--Dietz Guszti szerint Berki Krisztián nem építi, rombolja a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-guszti-szerint-berki-krisztian-nem-epiti-rombolja-a-testet.htmlBerki Krisztián és Berki Renáta ellen küzdött A legbátrabb páros döntőjében Dietz Guszti és Laky Zsuzsi. Végül a szépségkirálynő és férje kerültek ki győztesen, most Guszti elmondta, miért győzhette le Berkit és azt is, miért ajánlotta fel neki a nyereménye egy részét. TV + Sztárok--Viaszfigurákon mutatták meg, milyen lehet Harry herceg és Meghan hercegné karácsonyahttp://www.life.hu/sztarok/20181213-viaszfigurakon-mutattak-meg-milyen-lehet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-karacsonya.htmlNem újdonság, hogy Harry herceg és Meghan hercegné viaszmásait is láthatjuk világszerte Madame Tussauds panoptikumában. Most a berlini tárlaton azt is megmutatták, milyen lehet a hercegi pár karácsonya. TV + Sztárok--VV Era bevallotta, hogy Hunorba szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-vv-era-bevallotta-hogy-hunorba-szerelmes-video.htmlEra ittasan vallotta be Csokinak, hogy Hunorba szerelmes. TV + SztárokOrigoSári Évi a Sztárban Sztár döntőjére készül: kopaszon mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-sari-evi-a-sztarban-sztar-dontojere-keszul-kopaszon-mutatta-meg-magat.htmlSári Évi az egyik legeredményesebb versenyzője a Sztárban Sztár jelenleg futó szériájának. Nem is csoda, hiszen mindent gőzerővel csinál a szexi énekes-színésznő: ezúttal a kopaszságot is bevállalta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.