A Feleségek luxuskivitelből is ismert Vasvári Vivient csalók zaklatják telefonon. Egyszer már bedőlt nekik, most másokat szeretne figyelmeztetni, hogy ne essenek a hibájába. 

„Már többször hívtak engem és Fecsót is, de az egész úgy kezdődött, hogy jött egy, természetesen rejtett számról érkező hívás. Egy férfi nagyon meggyőzően felvázolta, hogy nyertem négyszázezer forintot az egyik pláza játékában. Olyan ügyesen csavarta a szavakat, hogy elsőre be is dőltem. Mivel volt bennem bizonytalanság, megadtam egy nem használt bankkártyám adatait. Ahogy megkapták a szükséges számokat, bontották a vonalat” – mondta a Blikknek Vasvári Vivien, akit telefonon zaklatnak a csalók, akik a bankkártyaadataira kíváncsiak. Szeretné, ha mások nem esnének a hibájába. 

Vasvári Vivient és férjét csalók zaklatják telefononForrás: Instagram/Vasvári Vivien

Amikor rájött a csalásra, azonnal hívta a bankot. A csalók újra hívták, másik kártya adatait kérték, ám ekkor már ő csapta le a kagylót. Ám ez nem egyszeri eset volt, azóta is hívogatják. Egy telefonos cégnél dolgozó ismerősétől is próbált segítséget kérni, ám mivel rejtett számról hívták, nem tudott segíteni. A luxusfeleség elhatározta, hogy feljelentést tesz a rendőrségen.