Cigicsikket és krétát eszik egy vak nő

kréta szokás csikk étkezés cigaretta evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr szokásnak hódol a 42 éves vak Karen Kaheni. Terhessége alatt érzett késztetést arra, hogy krétát fogyasszon, azóta pedig már a cigicsikkek is a kedvencei közé tartoznak. 

Naponta 60-80 szál cigarettát szív el, így bőven akad Karen Kaheni otthonában kedvenc csemegéjéből, a cigicsikkből. A 42 éves vak asszony első terhessége alatt késztetést érzett arra, hogy krétát egyen. Ki is próbálta, teljesen elbűvölte. Azóta fogyasztja.

Imádja a cigicsikket a nő Forrás: Thinkstock

A Blikk a Ladbible-re hivatkozva azt írja, hogy egy nap a cigarettacsikket is megkívánta. Így odanyúlt a hamutartóba, hogy megkóstolja. Mint mondta: az íze borzalmas volt, de a textúra lenyűgözte. Azóta ezeket is fogyasztja. Ami még furcsább: a férjét egyáltalán nem zavarja.

Az extrém mennyiségű nikotin miatt folytonos hasmenése van, de ez sem zavarja. Az azonban igen, hogy rájött, a krétával nagy mennyiségű arzént és nikkelt visz be a szervezetébe. De talált egy gyártót, amely csak természetes anyagokat használ, így már lelkiismeret-furdalás nélkül hódolhat szenvedélyének.

Hó borítja az országot: éjfélig folytatódhat a havazáshttp://www.life.hu/news/20181215-ho-boritja-az-orszagot-ejfelig-folytatodhat-a-havazas.htmlSzombat reggel hótakaróra ébredt szinte az egész ország. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint éjfélig eshet még a hó. News--Balesetekkel indult a nap a havazás miatt az ország útjainhttp://www.life.hu/news/20181215-balesetekkel-indult-a-nap-a-havazas-miatt-az-orszag-utjain.htmlAz ország nagy részén esik a hó, a csúszóssá vált utakon pedig már kora reggel több baleset is történt. NewsOrigoMagyar nő gyilkolt egy osztrák városban: a helyieket sokkolták a történtekhttp://www.life.hu/news/20181214-magyar-no-gyilkolt-egy-osztrak-varosban-a-helyieket-sokkoltak-a-tortentek.htmlA helyieket sokkolta az a gyilkosság, amelyet egy magyar nő követett el az ausztriai Villachban. NewsOrigoHétvégi havazásra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálathttp://www.life.hu/news/20181214-hetvegi-havazasra-figyelmeztet-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat.htmlAz ország több területén is havazásra lehet számítani a hétvégén. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint lesz olyan terület, ahol 15 centiméter is eshet. News--A jeges Dunából mentettek ki egy asszonyt Győrbenhttp://www.life.hu/news/20181214-a-jeges-dunabol-mentettek-ki-egy-asszonyt-gyorben.htmlA győri rendőrséget csütörtökön azzal értesítették, hogy egy nő beleesett a jéghideg Dunába. A rendőrök a helyszínre siettek és megmentették a bajba jutottat. NewsOrigoKiskutyát kapott a nagy eb ajándékba – videóhttp://www.life.hu/news/20181211-kiskutyat-kapott-a-nagy-eb-ajandekba.htmlEnnél nagyobb örömet még nem sokszor láthattunk egy kutya arcán: nagyon boldog volt az ajándékától. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.