Bizarr szokásnak hódol a 42 éves vak Karen Kaheni. Terhessége alatt érzett késztetést arra, hogy krétát fogyasszon, azóta pedig már a cigicsikkek is a kedvencei közé tartoznak. 

Naponta 60-80 szál cigarettát szív el, így bőven akad Karen Kaheni otthonában kedvenc csemegéjéből, a cigicsikkből. A 42 éves vak asszony első terhessége alatt késztetést érzett arra, hogy krétát egyen. Ki is próbálta, teljesen elbűvölte. Azóta fogyasztja. 

Imádja a cigicsikket a nőForrás: Thinkstock

A Blikk a Ladbible-re hivatkozva azt írja, hogy egy nap a cigarettacsikket is megkívánta. Így odanyúlt a hamutartóba, hogy megkóstolja. Mint mondta: az íze borzalmas volt, de a textúra lenyűgözte. Azóta ezeket is fogyasztja. Ami még furcsább: a férjét egyáltalán nem zavarja. 

Az extrém mennyiségű nikotin miatt folytonos hasmenése van, de ez sem zavarja. Az azonban igen, hogy rájött, a krétával nagy mennyiségű arzént és nikkelt visz be a szervezetébe. De talált egy gyártót, amely csak természetes anyagokat használ, így már lelkiismeret-furdalás nélkül hódolhat szenvedélyének.