Vajna Timi Aspenből posztolt magáról félpucér képeket

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi Aspen félmeztelen félpucér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi épp Aspenben pucérkodik, a közösségi oldalán fotókat is megosztott róla.

Igencsak leesett az álluk Vajna Timi követőinek. Andy Vajna csinos felesége épp Aspenben tartózkodik, innen posztolt magáról félpucér képeket a közösségi oldalára.

Az egyik felvételen a félméteres hóban álldogál, és egy köldökig kicipzárazott bodyt visel. A többi kép pedig még ennél is merészebb, a felvonókabinban felül semmi nincs rajta, és még a nadrágját is letolja.

A fotókhoz azt írta, hogy "kihívás teljesítve..."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nakedgondy #challenge just in #aspen #colorado #gondola #kihivasteljesitve

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ezért tűnt el a képernyőről Palik Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-ezert-tunt-el-a-kepernyorol-palik-laszlo.htmlPalik László elárulta, miért is döntött úgy nyolc éve, hogy eltűnik a képernyőről. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó mindent tisztázni szeretne maga körül, változtat az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20181215-keresztes-ildiko-mindent-tisztazni-szeretne-maga-korul-valtoztat-az-eletet.htmlMost már csak azokat a személyeket szeretné a környezetében tudni Keresztes Ildikó énekesnő, akik méltóak erre. Úgy érzi, változtatnia kell az életét, szeretné jól érezni magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEgyik fotója miatt szólt be egy tinilány Risztov Éva olimpiai bajnoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-egyik-fotoja-miatt-szolt-be-egy-tinilany-risztov-eva-olimpiai-bajnoknak.htmlEgy 10 éves lány szólt be Risztov Éva olimpiai bajnok úszónőnek, amikor egy úszás utáni fotót töltött fel Instagram-oldalára. Most elmondta a megdöbbentő esetet. TV + SztárokOrigoDér Heni újra szingli: az énekesnő nem nyilatkozik a magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-der-heni-ujra-szingli-az-enekesno-nem-nyilatkozik-a-temaban.htmlAhogy megírtuk, népszerű politikus volt Dér Heni szerelme, ám úgy tudni, a férfi azóta már új párra talált, a Barátok köztből is ismert énekesnő, Pataki Szilvia személyében. Azt nem tudni, mi a szakítás oka, de a férfi a Facebook-oldaláról a Dér Henivel készült képeket leszedte. TV + SztárokOrigoNánási Pál a korábbi házasságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20181215-nanasi-pal-korabbi-hazassagarol-vallott.htmlNánási Pál őszintén vallott a korábbi házasságáról és válásáról. TV + Sztárok--ValóVilág 9: ketten kényeztették VV Csokit az ágyban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181214-valovilag-9-ketten-kenyeztettek-vv-csokit-az-agyban-18.htmlNem újdonság, hogy erotikus pillanatoknak lehetünk szemtanúi a ValóVilág 9 villájában. Most például ketten kényeztették az ágyban az alsógatyás VV Csokit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.