Időjárás: hideg idővel kezdődik a hét

hideg időjárás fagy tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hideg idővel kezdődik a hét, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, többfelé napközben is mínuszok lesznek. Gyenge havazás, ónos eső, havas eső csak elszórtan várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn elsősorban a keleti, délkeleti tájakon fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 3 fok között alakul, az átmenetileg derült tájakon lehet a hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet többnyire mínusz 3 és plusz 1 fok között valószínű.

Kedden a Tiszántúlon szórványosan gyengén havazhat. A leghidegebb órákban mínusz 7 és mínusz 2 fok között alakul a hőmérséklet, de a derült, havas tájakon mínusz 12 fokig is hűlhet a levegő. Napközben mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdára virradóra a köd többfelé tartósan megmarad. A ködös tájakon jelentéktelen hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. A minimum-hőmérséklet a felhős tájakon mínusz 7 és mínusz 2, a derült részeken mínusz 12 és mínusz 7 fok között alakul. A nappali maximumok jellemzően mínusz 2 és plusz 2 fok között alakulnak, de a tartósan ködös tájakon helyenként napközben is csupán mínusz 3, mínusz 4 fok lesz.

Csütörtökön párás, tartósan ködös területek is lesznek. Szórványosan ónos eső, havas eső, havazás előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 2, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul.

Pénteken egyre kevesebb helyen valószínű havas eső, havazás, ónos eső. A leghidegebb órákban mínusz 7 és mínusz 2, napközben mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton és vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elszórtan eső, havas eső, havazás előfordulhat. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 3, vasárnap mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul. A nappali maximumok szombaton mínusz 3 és plusz 2, vasárnap 0 és plusz 7 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Orvosi felügyelettel dolgozott az X-Faktor alatt Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20181216-orvosi-felugyelettel-dolgozott-az-xfaktor-alatt-kiss-ramona.htmlAz X-Faktor műsorvezetője, Kiss Ramóna az élő show alatt orvosi felügyelet mellett dolgozott. Ramival a műsorvezetésről és a hogylétéről beszélgettünk, és arról is kérdeztük, hogyan készül a karácsonyra.TV + Sztárok--X-Faktor: állást kell keresnie 2018 legjobb női hangjának, Tamáska Gabriellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181216-xfaktor-allast-kell-keresnie-2018-legjobb-noi-hangjanak-tamaska-gabriellanak.htmlGáspár Laci mentoráltja, Tamáska Gabi lett a 2018-as év női hangja az X-Faktorban. Gabi a további terveiről mesélt, valamint azt is elemezgette, vajon ha kommunikatívabb lett volna a műsorban, könnyebben befogadják-e őt a nézők.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reni Greg szájába akarta tömni a melleit - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181216-valovilag-9-reni-greg-szajaba-akarta-tomni-melleit-video-18.htmlReni szerint remekül állna neki a műmell, bár elégedett a keblei formájával - elemezte a játékos a ValóVilág 9 villájában. Majd pár perccel ez után Greg szájában akarta tenni a melleit. TV + Sztárok--Elképesztő, ahogy 13 éves korában Kim Kardashian kinézetthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-kim-kardashian-mar-13-evesen-is-sokkal-idosebbnek-latszott-a-koranal.htmlKim Kardashian egy 1996-ban készült fotót osztott meg magáról az Instagramon. A követői ledöbbentek. TV + SztárokA testbeszédszakértő elárulta, mit üzennek a királyi család karácsonyi fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20181216-a-testbeszedszakerto-elarulta-mit-uzennek-a-kiralyi-csalad-karacsonyi-fotoi.htmlA napokban mutatta be a brit királyi család a karácsonyi fotóit. Vilmos herceg és családja, valamint Harry herceg és Meghan hercegné is új fotókkal rukkoltak elő, a testbeszédszakértő pedig most elmondta, mit üzennek ezek a képek. TV + Sztárok--Bejárta a világot Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181216-bejarta-a-vilagot-fabian-eva-a-kocbabak-egyik-enekesnoje.htmlMongóliában és Hollywoodban is járt Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnője. Az 1972-es Ki mit tud?-ban tűnt fel, majd igazi világutazó lett. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.