Nem mindennapi történetek bárhol megeshetnek a világban, mi pedig szeretünk róluk hírt adni. Nem történt ez másként 2018-ban sem. Összeszedtük, melyek voltak azok a meghökkentő történetek, amelyek minket is megleptek, kétszer is szemügyre kellett vennünk, hogy valóban elhiggyük őket.

Sokan szeretik a meghökkentő történeteket, a lakás biztonságából olvasgatják a különösebbnél különösebb eseteket. Mi is sokszor beszámolunk például szexbabákról, különös házasságokról, az átlagostól eltérő életvitelekről. Így történt ez 2018-ban is. Most összeszedtük, melyek voltak szerintünk a legkülönösebb esetek. 

Csillárjával él leszbikus kapcsolatban egy brit nő 

Különös vonzalmat érez a csillárok iránt Amanda Liberty. A brit nő eddig nyitott kapcsolatban élt 24 antik csillárjával, ám nemrégiben megtalálta az igazit. Az Amazonról rendelte a Lumière-nek keresztelt világítótestet, amelybe már a fotó alapján beleszeretett. Most már vele él monogám kapcsolatban. Korábban is vonzódott a tárgyakhoz, első szerelme például egy dobkészlet volt. 

Nemi szervét és mellbimbóit is levetette a kitetovált férfi 

Adam CurlykaleForrás: Instagram/adam.curlykale

Adam Curlykale egy nem mindennapi férfi. Miután a rákból felgyógyult, foltok maradtak a testén. Úgy döntött, hogy valóra váltja álmát, olyan teste lesz, amilyet ő szeretne. Egész bőrfelületét feketére tetováltatta, ám volt valami, ami megtörte az egységet: a pénisze és a mellbimbói.

Nem szokványos műtéti eljárás során levetette a mellbimbókat, és a péniszt is. Az utóbbi beavatkozás utáni állapotokról sokkoló fotókat is mutatott a közösségi oldalán. 

Szerelemre talált az élő Barbie 

Kicsit sem szokványos külsővel éli mindennapjait Ophelia Vanity. A 30 éves nő ugyanis 50 ezer fontot, azaz több, mint 17 millió forintot költött arra, hogy hasonlítson egy élő Barbie babára. Különös kinézete miatt sokáig elkerülték a férfiak, pedig vágyott a szerelemre. Idén azonban beszámolhattunk róla, hogy exbarátjának köszönhetően megismerkedett a párjával. Mint mondta: szerelme nem bánja nem mindennapi hóbortját, ám félti őt a beavatkozások veszélyeitől. 

Van, aki imádja, ha kutyául érezheti magát

Tony McGinnForrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Colin Weatherby / Barcroft Images

Tony McGinn különös hóbortnak hódol. A transznemű férfi úgy gondolja, a kutyák a legtisztább állatok, és szeretne hozzájuk hasonlítani. Így gyakran ölt magára egyfajta jelmezt, amelyben kutyának érezheti magát. A párja tökéletes partner ebben, hiszen sokszor vakargatja, sétáltatja, úgy bánik vele, mint egy igazi ebbel, aki szereti, ha kényeztetik. 

Ellepték a világot a szexbabák

Szexbababordélyház nyílt több városban isForrás: Bild.de

A guminők kora leáldozott, ugyanis már a speciális szilikonból készült, már-már élethűnek mondható szexbabáké a jövő. Ezek igencsak költséges játékszerek, használatukra külön bordélyházak is nyíltak. Ezek az üzletek ugyanúgy működnek, mint más bordélyházak, ám itt nem hús-vér nők közül lehet választani, hanem babák állnak a férfiak rendelkezésére. Egy angliai ilyen szolgáltató központot be is zárattak a szomszédok tiltakozására, de Párizsban is tiltakoztak egy hasonló klub nyitásakor.