A feje búbjáig tetovált izomkolosszust szeret Ralf Schumacher volt felesége, Cora

válás tetováltatás Ralf Schumacher szerelem Cora Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ralf Schumacher exfelesége, Cora egy tetőtől talpig tetovált, kigyúrt motorost szeret.

Viharos válással ért véget három évvel ezelőtt Cora és Ralf Schumacher házassága. Végül az egykori Forma-1-es pilóta szerezte meg közös fiuk, David felügyeleti jogát.

A volt feleség most újra szerelmes, új választottján pedig sokan megdöbbentek: egy feje búbjáig tetovált motorost szeret. A pár állítólag pár hónapja jött össze egy Harley Davidson-találkozón – számolt be róla a Bild.

Radics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoMelegpornós múltjáról vallott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-melegpornos-multjarol-vallott-vv-krisztian.htmlVV Krisztián nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt melegpornóval kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-emily-ratajkowski-felemztelenul-pozol.htmlEmily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. TV + SztárokOrigoCurtis cserbenhagyott 300 állami gondozott gyereket: nem jelent meg egy leszervezett rendezvényenhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-cserbenhagyott-300-allami-gondozott-gyereket-nem-jelent-meg-egy-leszervezett-rendezvenyen.htmlCurtis 300 árva gyereket hagyott cserben, amikor nem jelent meg egy leszervezett karácsonyi ünnepségen... TV + Sztárok--Markos György az édesapjáról vallott: nagyon szigorúan bánt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181218-markos-gyorgy-edesapjarol-vallott-nagyon-szigoruan-bant-vele.htmlMarkos Györgynek bizonyára nem volt könnyű Alfonzó, a híres magyar artista, színész és humorista fiaként felnőni. Apja minden tekintetben nagyon szigorú volt vele. TV + Sztárok--Sandra Bullock akár 20 évet is letagadhatna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-sandra-bullock-akar-20-eves-is-letagadhatna.htmlNem tudjuk, mit csinált magával Sandra Bullock, de varázslatosan néz ki. A színésznő arca olyan sima, mint 20 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.