Dögös fotót posztolt Ada: kigombolt ingben, fehérneműben szexizik

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
fehérnemű karácsony szexi ing Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony alkalmából szexi fehérneműs fotót posztolt Ada.

Igazán kellemes meglepetést szerzett Ada a férfi rajongóinak karácsony alkalmából: egy szexi fotót posztolt magáról a közösségi oldalára.

A karácsonyfa előtt pózol, fején egy aprócska mikulássapka, emellett pedig csak egy kigombolt fehér inget és fehérneműt visel. És ha ez még nem lenne elég szexi, kacsint is egyet hozzá.

Radics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoÁbel Anita teljen átalakult: kívülről és belülről is megváltozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181219-abel-anita-teljen-atalakult-kivulrol-es-belulrol-is-megvaltozott.htmlÁbel Anita komoly változásokon ment át 2018-ban. Szakmai és magánéletében is fontos döntéseket hozott meg, emellett kívülről és belülről is átalakult. TV + Sztárok--Melegpornós múltjáról vallott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-melegpornos-multjarol-vallott-vv-krisztian.htmlVV Krisztián nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt melegpornóval kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoMarkos György az édesapjáról vallott: nagyon szigorúan bánt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181218-markos-gyorgy-edesapjarol-vallott-nagyon-szigoruan-bant-vele.htmlMarkos Györgynek bizonyára nem volt könnyű Alfonzó, a híres magyar artista, színész és humorista fiaként felnőni. Apja minden tekintetben nagyon szigorú volt vele. TV + Sztárok--Futás közben holttestre bukkant Száraz Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20181218-futas-kozben-holttestre-bukkant-szaraz-denes.htmlSokkoló élményben volt része Száraz Dénesnek nemrég: futás közben talált egy hullát. TV + SztárokOrigoA Dunába zuhant autójával és meghalt Anca Pop román énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181218-dunaba-zuhant-autojaval-es-meghalt-anca-pop-roman-enekesno.htmlAutóbaleset következtében 33 éves korában életét vesztette Anca Pop román popénekesnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.