Így vonult a karácsonyi misére Katalin hercegné és Meghan Markle

karácsony mise Meghan Markle Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családban tradíció, hogy mindenki megjelenik a december 25-én tartandó misén, Sandringhamben.

II. Erzsébet családjában a karácsony is szigorú szabályok szerint telik. Az ünnep egyik fontos része a sandringhami istentisztelet, amelyen mindenkinek meg kell jelennie. Így tett Vilmos és Harry herceg is, feleségeikkel együtt.

Katalin hercegné az ünnepi bordót választotta a jeles alkalomra, Meghan pedig talpig feketében vonult a templomhoz. Katalin elképesztően vékony, úgy tűnik, mintha minden gyermekének megszületése után még soványabb lenne.

Félmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlBea nem a fenyőfás, forralt boros fotókkal hangolódik a karácsonyra. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Dennis, a komisz sztárja, Mason Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-igy-nez-ki-ma-a-dennis-a-komisz-sztarja-mason-gamble.htmlMason Gamble-t a Dennis, a komisz című vígjátékból ismerhette meg a világ, akkor hét éves volt. A nagy sikerű film bemutatása óta 25 év telt el, a kis Mason pedig jóképű férfivá cseperedett. TV + Sztárok--Videoüzenetben reagál a zaklatási vádakra Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-videouzenetben-reagal-a-zaklatasi-vadakra-kevin-spacey.htmlVádat emeltek Kevin Spacey ellen szeméremsértés miatt. Állítólag még 2016-ban alkoholt vett egy 18 éves fiúnak, majd megfogdosta őt. Most reagált a vádakra. TV + SztárokOrigoVálik a feleségétől Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-valik-felesegetol-jack-osbourne-ozzy-osbourne-fia.htmlVége Ozzy Osbourne fiának, Jack Osbourne házasságának. Hat évig volt a felesége Lisa Stelly. TV + SztárokOrigoKristen Stewart megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-kristen-stewart-megmutatta-uj-baratnojet.htmlA Twilight színésznője két évig volt együtt Stella Maxwell modellel, ám pár hónapja szakítottak. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Miley Cyrus: egy fotó buktatta lehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-titokban-ferjhez-ment-miley-cyrus-egy-foto-buktatta-le.htmlÚgy tűnik, az évek óta tartó se veled se nélküled szerelem után Miley Cyrus és Liam Hemsworth végre elhatározta magát, és összekötötték az életüket. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.