Fiáról nyilatkozott Pintér Tibor édesanyja, a 80 esztendős Ilike. Mint kiderült: reméli, hogy fia nem új szerelmet keres most, hanem összejön volt feleségével. 

Miután Pintér Tibor és Frida megnyerték A legbátrabb páros című műsort, bejelentették, hogy kapcsolatuknak vége, szakítanak. A Story magazin most Pintér Tibor 80 esztendős édesanyjával készített interjút. Ilike elmondta, nagyon büszke a fiára, ám szerelmi életével kapcsolatban még vannak titkos reményei. 

„Minden édesanya a legszebbnek és a legjobbnak látja a saját gyerekét, én sem vagyok ezzel másképp. Tibinek hatalmas szíve van, és valójában a mai napig egy nagy gyerek” – mondta a lapnak az édesanya, aki fia után költözött a fővárosba. Így hozzá és unokáihoz is közelebb van. 

Pintér Tibor elárulta, ők egy nagyon összetartó család, édesanyja rengeteg közös programot csinált az unokákkal. Ilike pedig reméli, hogy Tenya még visszatér korábbi szerelméhez. „Tudomásul veszem, nem szólhatok bele a szerelmi életébe, de azért reménykedni lehet, nem? Olyan jó apa, öröm látni, mennyire jó a viszonya a korábbi feleségeivel, úgyhogy én csak azért is reménykedem, hogy egyszer Beával még egy család lesznek” – fogalmazott Pintér Tibor édesanyja.