Tolvai Reni közösségi oldalán vágott vissza a rosszindulatú kommentelőknek

trágár szavak komment hozzászólás Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen beavatja követőit élete egyes részleteibe Tolvai Renáta énekesnő. Így időről időre meg kell küzdenie a rosszindulatú kommentelők becsmérlő szavaival. Most megelégelte, közösségi oldalán vágott vissza nekik. 

„Boldog karácsonyt” – mindössze ennyit válaszolt kedvesen Tolvai Renáta annak a kommentelőnek, aki karácsonyi fotója alá azt írta, hogy az énekesnő bizony csúnya.

Úgy tűnik, az év vége közeledtével Tolvai Reni megelégelte a rosszindulatú hozzászólók támadásait. Nem elégedett meg azzal, hogy válaszolt nekik, kifotózta, majd kitette közösségi oldalára. Ezzel együtt egy kérdést intézett rajongóihoz: „Erről mit gondoltok? Vannak ilyen emberek?”

Erre szép számmal gyűlni kezdtek a védelmező hozzászólások, amelyekkel igyekeznek megnyugtatni az énekesnőt. „Drága Renike! Te maradj mindig ilyen tiszta lelkű, kis Csoda! Nagyon szeretünk, meg se halld, észre se vedd a gonosz emberek bántását” – írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.