Időjárás: eső, havas eső is jöhet a következő napokban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
havazás szilveszter időjárás előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan itt az év utolsó napja, és ha programot terveztél aznapra, érdemes tudnod, milyen idő várható akkor.

Viszonylag enyhe idővel zárul 2018, ugyanakkor csapadékkal sok helyen számolni kell. A Köpönyeg azt írja, szombaton változóan felhős, párás, északkeleten tartósabban ködös, ködfelhős idő várható. Számottevő csapadék nem lesz. Napközben gyengül a szél. 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, záporeső, a hegyekben havas eső, hózápor is lehet. Az északnyugati szél megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik. A csúcsérték +6 fok körül várható.

A hegyekben hózápor is előfordulhat Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szilveszter napján délelőtt még erősen felhős lesz az ég, majd csökken a felhőzet. Fokozatosan mérséklődik a szél is. Délután +5, éjfélkor kb. +1 fok valószínű.

Újév napján változóan felhős, párás időre van kilátás, komoly csapadék nem lesz. Esetleg gyenge szitálás fordulhat elő. Reggel -2, délután +4 fok körüli értékeket mérhetünk.

2018 legelképesztőbb szellemsztorijaihttp://www.life.hu/news/20181210-2018-legelkepesztobb-szellemsztorijai.htmlParanormális jelenségekből 2018-ban sem volt hiány. Több olyan szellemszerű lényről is készült videó vagy fénykép, amelyre valóban nem lehet észszerű magyarázatot találni. Láttak például szellemet idősek otthonában, egy nő pedig a hálószobájában észlelt kísértetet. Nézzük, melyek voltak az idei esztendő legemlékezetesebb szellemsztorijai! NewsOrigoEgy meztelen férfit mutatott a tévé véletlenül időjárásjelentés közben (18+)http://www.life.hu/news/20181228-egy-meztelen-ferfit-mutatott-a-teve-veletlenul-idojarasjelentes-kozben.htmlIgencsak kínos helyzetbe került az a spanyol riporter, akinek a bejelentkezésében egy férfi nemi szerv villant meg élő adásban. NewsOrigo2018 legnagyobb katasztrófáihttp://www.life.hu/news/20181211-2018-legnagyobb-katasztrofai.htmlEzt az évet sem úsztuk meg katasztrófák nélkül. Nem kímélték bolygónkat a hurrikánok és az erdőtüzek sem. Rengetegen vesztették életüket az ítéletidőnek köszönhetően, nyáron pedig a genovai hídomlás híre rázta meg a világot. Nézzük, melyek voltak 2018 legfontosabb és egyben legtragikusabb eseményei! News--Megdöbbentő képsorok: sötét tárgyat láttak elsuhanni a Hold előtthttp://www.life.hu/news/20181228-megdobbento-kepsorok-sotet-targyat-lattak-elsuhanni-a-hold-elott.htmlNem mindennapi felvétel került fel a YouTube-ra a napokban. A képsorokon jól látszik, hogy egy rejtélyes tárgy suhan el a Hold előtt. A néhány másodperces történés azonnal beindította az összeesküvés-elméletek rajongóinak képzeletét. News--90 éves veterán katona támadt a győri ápolónőrehttp://www.life.hu/news/20181228-90-eves-veteran-katona-tamadt-a-gyori-apolonore.htmlKiderült, hogy egy 90 éves veterán katona sebesített meg súlyosan egy nővért a győri kórházban. NewsThinkstockEzek a tárgyak szorultak idén az amerikaiak testnyílásaiba (18+)http://www.life.hu/news/20181227-ezek-a-targyak-szorultak-iden-az-amerikaiak-testnyilasaiba.htmlIdőről időre megdöbbentő adatokkal szolgálnak a különböző országok sürgősségi osztályai a tekintetben, hogy a páciensek milyen tárgyakat dugdosnak egyes testnyílásaikba. Nem, nem csak a gyerekek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.