Petárdától sérült meg egy fiatal lány Gyórón

szilveszter baleset petárda robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felrobbant egy petárda egy tizenhét éves lány kezében a Győr-Moson-Sopron megyei Gyórón, a lány két ujja súlyosan megsérült - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a baleset pénteken történt, a lányt kórházba vitték. A kapuvári rendőrök megállapították, hogy egy külföldi webáruházból rendelte a petárdákat a fiatal, akinek a lakásán további 12 hasonló pirotechnikai eszközt foglaltak le.

A rendőrség a további balesetek elkerüléséért azt kéri, hogy pirotechnikai terméket csak engedéllyel rendelkező árusítóhelyen vásároljanak, mert az illegális árusítóktól vett termékek minősége nem ellenőrzött, általában nem szerepel rajtuk magyar nyelvű használati útmutató, ezért balesetveszélyesek.

Legendák, akik 2018-ban távoztak közülünk: Orbán Józseftől és Aretha Franklintől is búcsúznunk kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20181221-legendak-akik-2018ban-tavoztak-kozulunk-orban-jozsef-es-aretha-franklin.htmlSajnos 2018 sem múlt el veszteségek nélkül, idén is sok legenda távozott közülünk. Kiváló zenészektől és színészektől kellett végső búcsút vennünk, de sportolót és tudóst is ragadott el a halál. Hiányukat még sokáig érezni fogjuk, de nem feledjük őket. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya: Stella már 22 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20181229-igy-nez-ki-most-antonio-banderas-es-melanie-griffith-lanya-stella-mar-22-eves.htmlSzeptemberben töltötötte be 22. életévét Antonio Banderas és Melanie Griffth lánya, Stella. Gyönyörű nő lett belőle.TV + Sztárok--Így emlékszik vissza Michael Schumacher síbalesetére az őt megmentő orvoshttp://www.life.hu/sztarok/20181229-igy-emlekszik-vissza-michael-schumacher-sibalesetere-az-ot-megmento-orvos.htmlPontosan 5 éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett. Az őt megmentő egyik orvos most azt mondja, a pilóta szerencsés volt, hogy egyáltalán túlélte az esetet. TV + Sztárok--ValóVilág 9: felezőbulit tartottak a villában, csók is csattanthttp://www.life.hu/sztarok/20181229-valovilag-9-felezobulit-tartottak-a-villaban-csok-is-csattant.htmlFeléhez érkezett a VV9, a villalakók pedig ezt meg is ünnepelték. Folyt az alkohol, ment a buli, a tánc. Közben pedig csók is csattant. TV + SztárokOrigoHázasságáról vallott Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20181229-hazassagarol-vallott-balazs-klari.htmlKorda György és Balázs Klári 39 éve élnek boldog házasságban. Klárika most elárulta, mi a titkuk. TV + SztárokOrigoTöbb százezer forintot gyűjtöttek össze a magyar színésznők az onkológiai központnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-tobb-szazezer-forintot-gyujtottek-ossze-a-magyar-szinesznok-az-onkologiai-kozpontnak.htmlMagyar színésznők álltak modellt egy naptárhoz, amelynek bevételeit hamarosan jótékony célokra fordítják. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.