A Vogue végigkísérte Palvin Barbi egy napját: így él a szupermodell New Yorkban

Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Palvin Barbara Vogue szupermodell Dylan Sprouse New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha ennyire még nem láthattunk bele Palvin Barbi életébe. A magyar szupermodell a Vogue magazinnak engedte meg még novemberben, hogy kamerával végigkísérjék egy szabadnapját.

Barbi a szabadnapjain sem alszik sokáig, koránkelő típus, 7-kor már kipattannak a szemei. A napot rengeteg kávéval kezdi és természetesen szépítkezéssel, gondosan ápolja a bőrét. A délelőttöt az edzőteremben töltötte, ugyanis intenzíven készült éppen a Victoria's Secret Fashion Show-ra. Emiatt hetente tízszer járt a személyi edzőjéhez. Hatalmas megtiszteltetés volt Barbinak, hogy felkérték, vonuljon az egyik leghíresebb kifutón, majdnem elsírta magát, amikor erről beszélt.

A videóban aztán feltűnik Barbi szerelme is, Dylan Sprouse. A modell hat évig volt szingli, mire rátalált a számára ideális pasira, elmondása szerint most nagyon szerelmes. Ebédet vitt párjának, aztán este kimozdultak egy kicsit, flipperezni mentek egy New York-i pubba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.