Felhős, de csapadékmentes idő várható az év utolsó napján

Forrás: Thinkstock -
eső felhő csapadék szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év utolsó napja már szárazabb időjárást hoz az eddigieknél. 

Fokozatosan csökken a felhőzet, a Dunántúlon már több órára kisüthet a nap. Eső, havas eső keleten még kialakul. Gyengül az ÉNy-i szél is. Éjfélkor változóan felhős, csapadékmentes idő lehet. Délután +6, éjfélkor +1 fok körül várható a hőmérséklet - írja a Koponyeg.hu.

Forrás: Thinkstock

Először kelt át ember egyedül, segítség nélkül az Antarktikánhttp://www.life.hu/news/20181227-eloszor-kelt-at-ember-egyedul-segitseg-nelkul-az-antarktikan.htmlElőször kelt át ember egyedül, segítséget mellőzve az Antarktikán. Az oregoni Colin O'Brady csaknem 1600 kilométert tett meg 54 nap alatt, szerdán fejezte be a távot. News--Több mint ötezerszer riasztották a mentőket karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20181227-tobb-mint-otezerszer-riasztottak-a-mentoket-karacsonykor-mentoszolgalat.htmlKarácsonykor 5221 emberhez hívtak mentőt Magyarországon - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője csütörtökön az MTI-t.NewsErős lehűléssel indulhat az új évhttp://www.life.hu/news/20181224-meteorologiai-szolgalat-eros-lehulessel-indulhat-az-ujev.htmlErős lehűléssel érhet véget az óév és indulhat az új év. Erről írt hétfőn a Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Hidegfront érkezett hazánkba: hóvihar, ónos eső és süvöltő szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20181209-hidegfront-erkezett-hazankba-hovihar-onos-eso-es-suvolto-szel-varhato-idojaras.htmlHétvégére megérkezett a hideg, szeles reggelre ébredtünk vasárnap, és a helyzet a hét elején se lesz jobb. NewsOrigoHalálra gázolt a vonat egy embert Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20181209-halalra-gazolt-a-vonat-egy-embert-debrecenben-vasarnap.htmlHalálra gázolt egy embert a Fehérgyarmat és Debrecen között közlekedő személyvonat vasárnap Debrecenben, a csapókerti vasúti átjáróban - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. News--Mínusz 10 fokra hűlhet a levegő december első hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20181130-minusz-10-fokra-hulhet-a-levego-december-elso-hetvegejen-idojaras.htmlA hétvégén marad a hideg, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, kisebb havazás előfordulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.