Palvin Barbara tényleg megcsípi saját mellét ezen a fotón?

Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
mell csípés fotó Palvin Barbara kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte lehetetlen rossz fotót készíteni Palvin Barbaráról. Ez most sem történt meg, ám mindenestre van egy zavarba ejtő mozzanata a képnek, ha egy kicsit alaposabban megnézzük. 

Időről időre készülnek szexi fotók a világhírű magyar modellről, Palvin Barbaráról. Most is gyönyörű képek készültek róla. Egy csinos blúzt és egy bőr hatású szoknyát visel.

Az egyik fotó azonban meglehetősen zavarba ejtő, hiszen úgy tűnik, mintha a modell éppen megcsípné a saját mellét az utca közepén. Vajon miért tette ezt? Vagy csak a fény játékáról lehet szó?

Madeirai turisták fényesre dörzsölték Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-madeirai-turistak-fenyesre-dorzsoltek-cristiano-ronaldo-szobranak-nemi-szervet.htmlTuristák fényesre dörzsölgették Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét. TV + Sztárok--ValóVilág 9: testépítő versenyben mérték össze póztudásukat a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-valovilag-9-testepito-versenyben-mertek-ossze-poztudasukat-a-villalakok.htmlPózolási tudásukról kellett számot adni a ValóVilág 9 játékosainak. Edzőjük ugyani megmutatta nekik, hogyan mutatják meg izmaikat a testépítők. Popók és cicik csaptak össze egymással. TV + Sztárok--Kiderült: Ilyés Jeniferrel jár Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiderult-ilyes-jeniferrel-jar-pinter-tibor.htmlKiderült, ismert hölgyért dobog Pintér Tibor szíve: az X-Faktorban is feltűnt Ilyés Jeniferrel van együtt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári nagyon vigyáz Korda Györgyre: retteg, hogy valami baj történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-klarika-nagyon-vigyaz-korda-gyorgyre-retteg-hogy-valami-baj-tortenik-vele.htmlBalázs Klári nagyon odafigyel szeretett férjére, még a színpadon is: egy alkalommal éneklés közben kötötte be a cipőfűzőjét, nehogy elessen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás bikiniben mutatta meg testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-bodi-sylvi-tangas-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlRengeteget dolgozik a testén a modell, Bódi Sylvi. Az eredményt pedig rajongóinak is megmutatja szexi fotókon. TV + Sztárok--Kiszel Tünde megmutatta, hogyan fest a naptára januári fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiszel-tunde-megmutatta-hogyan-fest-naptara-januari-fotojan.htmlÚjszerű és meglepő fotókkal készül minden évben Kiszel Tünde, amikor naptárának tematikáját állítják össze. Most a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fest hercegnőként a januári fotón. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.