Elvis Presley halálába sokan nem tudnak belenyugodni, inkább összeesküvés-elméleteket gyártanak arról, hogy a Király még mindig él. 

84 éve, hogy Elvis Presley megszületett, és már több mint 41 éve, hogy nincs köztünk a rock and roll koronázatlan királya. Az énekes rajongóinak egy része azonban képtelen belenyugodni abba, hogy a sztár meghalt, ők előszeretettel gyártanak összeesküvés-elméleteket arról, mi is történt valójában. Egyesek szerint Elvis megszervezte a saját halálát, és ma is köztünk él. Sokan látni vélték az énekest többször is az elmúlt évek során, íme, a legmeredekebbek.

84 éves lenne Elvis PresleyForrás: AFP

Utoljára 2017-ben „látták” Elvis Presley-t Gracelandben, ahol egyébként Elvis otthona is volt. Sokan úgy vélik, hogy a képen nem más szerepel, mint maga a Király 82 évesen, de ugyanitt látni vélték 2016 júniusában és májusában is.

Mindhárom alkalommal egy ősz, szakállas urat fotóztak le, aki a rajongók szerint nagyon hasonlít a Királyra. A legdurvább azonban egy 1990-es feltételezés, amely szerint Elvis látható volt egy pillanatra a Reszkessetek, betörők!-ben. A fotókért ide kattints.