Dopeman elmondta a véleményét Majka és Curtis konfliktusáról

drogprobléma drog Dopeman Majka Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elismerte Curtis, hogy problémákkal küzd, befekszik egy rehabilitációs központba. Majkával való vitájáról most Dopeman is elmondta a véleményét. 

A Szegedi Ifjúsági Napokon mondta el a színpadon Majka, hogy Curtisszel nem zenélnek már együtt a férfi drogproblémái miatt. A két barát összeveszett. A napokban azonban Curtis közösségi oldalán ismert el, hogy Majkának igaza volt, befekszik egy rehabilitációs központba. Majka is közzétett egy bejegyzést, amelyben azt írta: „Én is szeretlek Testvérem! Sok sikert!!!”

A hirtelen jött békülésről most Dopeman is elmondta a véleményét egy vlogbejegyzésben. „Nyilván sokakban fölmerül egy olyan dolog, hogy ezt az egészet kitalálták, hát ha kitalálták, jól kitalálták. Kell valami, amivel újra és újra el lehet adni a produkciót, és ez egy nagyon jól megalkotott történet, ha megalkotott történet. Belekötni se lehet. Ki tud belekötni egy bűnbánó fiúba, és ki tud belekötni egy megbocsájtó apába. Nem? Tehát ez egy szuperjó történet. Ha kitalált, ha nem kitalált, én nagyon örülök. Az Atikának nagyon sok sikert kívánok a rehabilitációjához” – mondta Dopeman. Azt is kifejtette, hogy örül a két rapper békülésének. Majd arról is beszélt, miért kell elkerülni a drogokat.

Azt is hozzátette: az, hogy Curtis elismerte, Majkának igaza volt, azzal Majka presztízsét növeli. „Ezzel a kijelentéssel Majkát az isteni szintre emeltük.”

Dopeman elmondta a véleményét Majkáékról Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.