Árpa Attila színészetről és rendezői munkáiról beszélt

Árpa Attila Sztárportré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárportréban ezúttal Árpa Attila mesélt a karrierjéről: a színészetről és a rendezői munkáiról. 

"Azt, hogy filmes akarok lenni, mindig is tudtam. Apám is filmes volt, anyám is forgatásokon dolgozott. Német az anyanyelvem, az angol a második nyelv nekem, és a magyar az, amit a legkevésbé beszélek jól, amiben hallható az akcentusom" – mondta el a Sztárportréban Árpa Attila.

"Annak idején, amikor elkezdtem a színészetet, játszottam Németországban színházban, sorozatokban is kisebb szerepeket, gyerekszínészként is, de egy dolgot nem vettem figyelembe: hogy nem voltam jó. Volt egy időszak, amikor tulajdonképpen le is tettem erről az egészről. Ez addig tartott, amíg fel nem kértek a Czukor Show című filmre, ahol egy tévéproducert kellett játszanom. Ott ismét láttam reményt, mert a kritikusok is szerették, és tulajdonképpen visszanyertem a hitemet a színészetbe. Addigra már tudtam azt is, hogy miért akarok színész lenni: Minden egyes szerepem mint színész egyfajta gyakorlat vagy tanfolyam, amit később majd rendezőként tudok alkalmazni" – tette hozzá.

A színész filmrendezővel a teljes beszélgetést a Sztárportréban láthatják.

A Sztárportré televíziós és rádiós műsorban 20-25 perces beszélgetésekben közismert magyar embereket kérdez Molnár Szabolcs. Olyan témákat hoz fel, amelyekről jó beszélgetni, amit jó valakivel megbeszélni, vagy egyszerűen csak szórakoztató. A vendégek általában zenészek, színészek vagy egyéb ismert közéleti szereplők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.