A Sztárportréban ezúttal Árpa Attila mesélt a karrierjéről: a színészetről és a rendezői munkáiról. 

"Azt, hogy filmes akarok lenni, mindig is tudtam. Apám is filmes volt, anyám is forgatásokon dolgozott. Német az anyanyelvem, az angol a második nyelv nekem, és a magyar az, amit a legkevésbé beszélek jól, amiben hallható az akcentusom" – mondta el a Sztárportréban Árpa Attila.

"Annak idején, amikor elkezdtem a színészetet, játszottam Németországban színházban, sorozatokban is kisebb szerepeket, gyerekszínészként is, de egy dolgot nem vettem figyelembe: hogy nem voltam jó. Volt egy időszak, amikor tulajdonképpen le is tettem erről az egészről. Ez addig tartott, amíg fel nem kértek a Czukor Show című filmre, ahol egy tévéproducert kellett játszanom. Ott ismét láttam reményt, mert a kritikusok is szerették, és tulajdonképpen visszanyertem a hitemet a színészetbe. Addigra már tudtam azt is, hogy miért akarok színész lenni: Minden egyes szerepem mint színész egyfajta gyakorlat vagy tanfolyam, amit később majd rendezőként tudok alkalmazni" – tette hozzá. 

A színész filmrendezővel a teljes beszélgetést a Sztárportréban láthatják.

 

A Sztárportré televíziós és rádiós műsorban 20-25 perces beszélgetésekben közismert magyar embereket kérdez Molnár Szabolcs. Olyan témákat hoz fel, amelyekről jó beszélgetni, amit jó valakivel megbeszélni, vagy egyszerűen csak szórakoztató. A vendégek általában zenészek, színészek vagy egyéb ismert közéleti szereplők.