Megszülte halott babáját, majd kilenc napig ringatta a kicsi holttestét egy nő

Forrás: Thinkstock -
baba gyász halott tragédia halva születés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Maranella halva született, szülei pedig képtelenek voltak felfogni a tragédiát: kilenc napig ringatták a kicsi holttestét.

A 28 éves Heather terhessége 37. hetében került kórházba, ahol megállapították, babájának nincs szívhangja. A halott csecsemőt meg kellett szülnie, öt órán át vajúdott vele. A nő csak akkor fogta fel, hogy a gyermek tényleg halott, amikor nem sírt fel.

A párnak 24 órán át volt lehetősége arra, hogy elbúcsúzzon a kicsitől, ám ők egészen a temetésig, kilenc napon keresztül látogatták, ringatták az aprócska holttestet és még altatódalt is énekeltek neki.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Attól a pillanattól kezdve, hogy megláttam őt, a szívem megtelt szeretettel. Olyan volt, akár egy kis angyal, aki csak alszik. A leggyönyörűbb baba volt, akit valaha láttam. Meg akarom őt őrizni az emlékeimben. Senkinek sem kívánom, hogy keresztülmenjen azon, amin én” – nyilatkozta a nő a Mirrornak.

Bébiételt hívott vissza a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190113-bebietelt-hivott-vissza-a-nebih-ovko-korte-almaval.htmlA Nébih ügyfélszolgálatára érkezett bejelentés szerint egy vásárló műanyagra emlékeztető idegen anyagot talált az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül megnevezésű bébidesszertben – írja honlapján a Nébih. NewsOrigoHavas eső, ónos eső, hó: így alakul a vasárnap időjárásahttp://www.life.hu/news/20190113-havas-eso-onos-eso-ho-igy-alakul-a-vasarnap-idojarasa.htmlCsúszós utak, csapadék, és melegfront jellemzi ma hazánk időjárását. News--Halálos közúti baleset történt Kesztölc közelébenhttp://www.life.hu/news/20190113-halalos-kozuti-baleset-tortent-kesztolc-kozeleben-vasarnap-hajnalban.htmlHalálos kimenetelű közúti baleset történt vasárnap hajnalban a 117-es számú úton, a Komárom-Esztergom megyei Kesztölc térségében - közölte honlapján a rendőrség. NewsOrigoMegcsókolta volna a lányt szilveszterkor, de az visszautasította: az egész világ láttahttp://www.life.hu/news/20190112-megcsokolta-volna-a-lanyt-szilveszterkor-de-az-visszautasitotta-az-egesz-vilag-latta.htmlBorzasztóan kezdődött a 2019-es év ennek a fiúnak: az egész világ szeme láttára égett be. NewsOrigoAzért gyilkolt meg egy házaspárt a 21 éves férfi, hogy elrabolhassa a lányukat, Jayme Clossthttp://www.life.hu/news/20190112-azert-gyilkolt-meg-egy-hazaspart-a-21-eves-ferfi-hogy-elrabolhassa-lanyukat-jayme-closst.htmlVádat emeltek Jake Thomas Patterson ellen, aki elrabolt egy kislányt, miután megölte a szüleit az Egyesült Államokban. News--Hóviharok dúlnak az Egyesült Államok középső vidékeinhttp://www.life.hu/news/20190112-hoviharok-dulnak-az-egyesult-allamok-kozepso-videkein-idojaras.htmlAmerikai sajtójelentések szerint a hóviharok Új-Mexikótól a Nagy-síkságig és a Sziklás-hegységig terjedő, mintegy 1700 kilométer hosszúságú térségben tombolnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.