Hatalmas bulit csaptak az egykori Táncdalfesztivál felejthetetlen alakjai, ám egy ember nagyon hiányzott a fellépők közül, méghozzá Zalatnay Sarolta. Őt nem hívták meg.

Felejthetetlen élményben lehetett részük azoknak, akik a Papp László Budapest Sportarénában élőben láthatták a táncdalfesztiválos műsort. Többek között Koós János, Kovács Kati, Soltész Rezső és Poór Péter feleltek a hangulatért, ám egy fontos személyt kihagytak a fellépők közül. Zalatnay Cinit idén nem hívták a bulira.

Cini kimaradt a bulibólForrás: Mokka

"Természetesen, ha meghívnak, elmentem volna, hiszen ez az életem. Nagyon sokan írtak nekem, hogy visszaadták a jegyüket, amikor látták, hogy nem leszek a fellépők között. A Retro Rádióban DJ Dominique is kifejtette a véleményét, hogy nincs Zalatnay nélkül táncdalfesztivál. Nekem is hiányzott a közönség, de remélem, megélem még, hogy táncdalfesztiválon énekelek!" – mondta a Blikknek Cini.

Sokan úgy vélték, Cinit Kovács Kati miatt nem hívták az idén, de az énekesnő leszögezte, nincs köztük konfliktus. "Amikor felkértek, nem tudtam, ki lép majd fel, és ki nem. Sok szeretettel üdvözlöm Cinit, nekem mindig ő volt az egyik kedvencem, és soha nem volt konfliktusunk" – árulta el Kovács Kati. A szervezők is nyilatkoztak. "Sokak kérdésére válaszolva szeretnénk eloszlatni a kételyeket. Zalatnay Sarolta nem személyes okokból kifolyólag nem lép fel az idei koncerten, továbbra is nagy tisztelői vagyunk a Művésznőnek, és a jövőbeni együttműködés lehetősége továbbra is fennáll" – írták.