Curtis februárban újra koncertezhet

koncert elvonókúra rapper fellépés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem lehet tudni, megtartja-e Curtis a két februári koncertjét. A januáriakkal ellentétben azokat nem mondta le. Lehetséges, hogy az esemény idejére kiengedik az elvonóról?

Pár napja köszönt el Curtis a rajongóktól: bejelentette, hogy hathetes elvonóra megy. Most viszont kiderült, hamarosan két koncertje is lesz. A Blikk azt írja, az egyik február 22-én lesz egy budapesti szórakozóhelyen, a másik pedig egy héttel korábban Pécsett.

Míg az előbbi esemény szervezője bízik abban, hogy Curtis megtartja a koncertet, az utóbbi, vidéki fellépésben már nem annyira biztosak.

Megmondom őszintén, már többször megégettem vele magam, sok veszteség írható a számlájára. Ezt a koncertet még tavaly kötöttük le, azóta nem szólt, hogy ne jönne" – nyilatkozta a lapnak a pécsi szervező.

Egyelőre nem tudni, Curtis megtartja-e a februári koncertjeit Forrás: Instagram / Curtis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.